Kara
Giriş Tarihi : 27-03-2023 16:12   Güncelleme : 27-03-2023 16:12

Türkiye’yi gururlandırdı!

Türkiye’nin önde gelen öğrenci ve personel taşımacılık şirketlerinden Gürsel Turizm, Ürdün’deki iştirakinin ikinci faz ihalesini de kazandı. Gürsel Turizm, Türk – Ürdün halk otobüsü işletmesine 2019 yılında başladı. Şirket 3,5 yıllık hizmetinin ardından ikinci faz ihalesini kazanmasıyla birlikte süreyi 5+5’e çıkarttı.

Türkiye’yi gururlandırdı!

Öğrenci ve personel taşıma şirketlerinden Gürsel Turizm, Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı Hürer Gündüz, hedeflerinin Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük taşıma operatörü olduğunu açıkladı. Operasyonun yürütülmesinde tamamen Türk ekipler tarafından geliştirilen, hat planlama, sürücü görev planlama, garaj ve filo yönetimi, araç takip sistemini tümleşik olarak yönetebilen özel ERP sistemi bulunmaktadır. Tüm faaliyetlerin tek ekran üzerinden izlenebildiği sistemler Ürdün’de halen ilk ve tek olarak Gürsel tarafından işletilen operasyonlarda kullanılmaktadır.

FİLOYU BÜYÜTECEK!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hürer Gündüz, “Ürdün’de 135 aracımız ile hizmet veriyoruz. İkinci faz ihalesini kazandık ve araç kapasitemizi 136 adetlik yeni alım ile birlikte 271’e yükselteceğiz. Filomuz da 5 + 5  yıl süreyle faaliyette kalacaktır. Bu süre zarfındaki toplam ciro büyüklüğümüzün ise 315 milyon USD’a ulaşmasını beklemekteyiz. Operasyonlarımızda proje kapsamında hizmet vermekteyiz. Proje içerisinde sürücü seçme - yerleştirme, eğitimler, kurumsal giyim - dış görünüm ile otobüslerin tamir bakım servisleri, sürücü konaklama alanları, yakıt istasyonu, geri dönüşümlü otomatik dış yıkama istasyonu ve operasyon kontrol merkezinin bulunduğu 45.000 m2 büyüklüğündeki Ortadoğu’nun en modern garajının inşası da yer almaktadır” ifadesini kullandı.