Güncel Haber
Giriş Tarihi : 12-08-2023 23:29   Güncelleme : 12-08-2023 23:29

Göksel Ovacık, Esnafı batırdı!

İstanbul’da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren şirketlerden Özulaş A.Ş.’nin seçimli olağan genel kurulu 7 Eylül 2023 tarihinde yapılacak. Şirketin yeni dönem yönetim kurulu seçimlerinde mevcut başkan ile Sedat Şahin’in listeleri yarışacak. Göksel Ovacık’ın esnafı batağa sürüklediğini iddia eden Sedat Şahin, “Koltuğunu koruyup, maaşını alabilmek için Özulaş başta olmak üzere tüm esnafı İBB’ye peşkeş çekip batırdı” dedi.

Göksel Ovacık, Esnafı batırdı!

İstanbul seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasıyla birlikte vitrine çıkan Göksel Ovacık, “artık söz bizim” diyerek esnafa birçok vaat verip oylarını aldı. Aradan geçen süre zarfında ise vaat edilen geliri esnaf bir türlü kazanamadı ama koltukları bir bir Göksel Ovacık kazandı. AK Parti döneminde düzenli ödeme alan İstanbul özel halk otobüs esnafı, Göksel Ovacık’ın oyalama taktikleri ile CHP yönetiminde 4-5 ay geriden hak ediş ödemeleri alarak batağa sürükledi.

BU NE LAHANA PERHİZİ!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sedat Şahin, “Bilindiği üzere Özulaş, İstanbul’daki şirketlerin lokomotifi konumundadır. Şirketimize uzun yıllar emek veren ve kurumsal yapıya kavuşması için mesai harcayan İsmail Yüksel için mevcut başkan Göksel Ovacık, yok efendim şirketin başkanı oldu, TOHOB’un da başkanı aynı adam, esnaf odasının başkanlığını da yapıyor. Bir koltukta iki karpuz taşınmaz. Bu adam esnafı perişan ediyor diye serzenişte bulunuyordu. Şimdi oralardan düzenli bir gelir elde edebilmek için esnafı hiçe sayıp aynı koltuklarda kendisi oturuyor. Şöyle bir hatırlayalım; Göksel Ovacık ne demişti? Bizim çocuklar iktidara geldi diyerek esnafı ikna edip koltuklara kuruldu. Sonra mı? Belediyenin çözüm ortağı olan koskoca bir sektörü batağa sürükledi. Bugün özel halk otobüs işletmecileri aracını yenileyemiyor. Göksel Ovacık’a güvenip de kredi alamıyor” ifadesini kullandı.

BİRLİKTE KURTARACAĞIZ

“Göksel Ovacık sayesinde dört yıldır daha bir gün, gününde para alınmadı. Bunun hırsları yüzünden özel halk otobüs esnafı perişan halde evini geçindiremez duruma geldi” diyen Sedat Şahin şöyle devam etti: “Geçmiş dönemlerde esnafımız araç personeli konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyordu. Ta ki Göksel Ovacık’ın yanlış hesapları sonucu esnaf, araçlarda çalıştırılacak şoför bulamaz hale geldi. Şoför personeli tamamen belediyeye yönlendirdi, bunu da çözemedi. Çünkü onun esnaf umurunda değil ki. Tek derdi koltuklardan elde edeceği aylık geliri!. Araçların içerisine yerleştirilen kameralar, personelimizi resmen taciz ediyor. Ruhsal bunalıma sürüklüyor. Bu da Göksel Ovacık’ın esnafa attığı sivriltilmiş odunlardan bir tanesidir. Yakın bir zamanda gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde herkes, her istediğini aldı. Göksel Ovacık’ın sayesinde ise kaybedenler, maalesef ki özel halk otobüs işletmecileri oldu. Şirketimiz bünyesindeki kanaat önderleri ile bir araya geldik ve sektörümüzü bu sıkıntıdan kurtarmak için 7 Eylül’de yapılacak seçimlerde aday olduk. Güçlü bir ekiple omuz omuza verip, sektörümüzü tekrar ayağa kaldıracağız.”

HABER: Turgay SARAÇLI