Güncel Haber
Giriş Tarihi : 26-08-2023 21:13   Güncelleme : 06-02-2024 17:53

Kamyoncuda işin içinde

Otomotiv yan sanayi şirketlerinde İnci Akü, otomobil kullanıcıları için hayata geçirdiği Akümgelsin projesini otobüs ve kamyon kullanıcılarını da kapsayacak şekilde genişletti. İnci Akü’nün yerinde değişim projesi, sürücülere hızlı bir şekilde tekrar güvenli yolculuk sunuyor.

Kamyoncuda işin içinde

Enerji uzmanı İnci Akü, müşteri odaklı yaklaşımı ile sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. İnci Akü’nün binek ve hafif ticari araç sürücülerinin akü ihtiyaçlarını gidererek yola güvenle devam etmelerini sağlayan Akümgelsin hizmeti, artık ağır vasıta araçlar için de 7 gün, 24 saat hizmet vermeye başladı.

HER DAİM YOLA DEVAM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Pazarlama Müdürü Gökçe Tellici “Müşterilerimizin her an her yerde yanlarında olma misyonuyla hareket etmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, 2 yıl önce Türkiye'nin neresinde olursa olsun, acil akü ihtiyacı olan ya da aküsünü değiştirmek isteyen binek ve hafif ticari araç kullanıcılarına yerinde hizmet verecek şekilde Akümgelsin hizmetimizi devreye aldık. Kullanıcılarımızın yoğun talep gösterdiği bu hizmetimizin kapsamını şimdi ağır vasıta araçları da kapsayacak şekilde genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Böylece, 7/24 yollarda olan ağır vasıta sürücülerinin de akü değişim ihtiyacı anında yanlarında olacağız. Uzun yolda hem iş gücü kaybının önüne geçen hem de zamandan tasarruf etme fırsatı sunan bu hizmetimizi tüm ağır vasıta araç sürücülerinin denemesini öneriyorum” ifadesini kullandı.