Güncel Haber
Giriş Tarihi : 01-11-2023 22:40   Güncelleme : 22-12-2023 21:36

Listeden hiç çıkmıyor

Lastik üreticilerinden Goodyear Türkiye, İSO 500 listesinde 55 yıldır aralıksız yer almaya devam ediyor. İSO’nun listede yer alan 19 sanayi kuruluşundan biri olan Goodyear Türkiye, ekonomiye yaptığı katkılarla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Listeden hiç çıkmıyor

Goodyear, İSO’nun Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde düzenlediği 100’üncü Yıl Cumhuriyet Kutlama Gecesi’nde, 1968 yılından bu yana aralıksız olarak İSO 500 listesinde yer alan 19 firmadan biri olarak ödüle layık görüldü. Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen törende Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla’ya ödülü İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz verdi.

TEKNOLOJİ LİDERİ

Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında böyle bir ödül almak büyük bir onur. Goodyear Türkiye, 1968 yılından bu yana, ülkedeki diğer tüm lastik üreticilerinden daha önce ISO 500 listesinde yer aldı. Türkiye’nin otomotiv sektöründe lastik üreticisi ve teknoloji lideri olarak rolümüze bağlı kalmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

BİRLİKTE BÜYÜYOR

Goodyear Türkiye’nin Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödülleri’nde Altın İhracat Ödülü’nün de sahibi olduğunu hatırlatan Khairalla, “Her iki ödül de Goodyear’ın Türkiye otomotiv sektörüne olan bağlılığının bir göstergesidir” dedi. Khairalla “Türkiye’nin otomotiv sektöründeki 60 yılı aşkın başarılı geçmişini temel alan Goodyear Türkiye, bin 700 çalışanıyla önümüzdeki 100 yılda da Cumhuriyet’in büyümesini ve gelişmesini desteklemeye kararlıdır” ifadesini kullandı.