Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:12   Güncelleme : 13-11-2014 17:12

Ekonomik konaklamanın adı Varan

Türkiye geneli yol üstü yiyecek-içecek ve tesis işletmeciliğinde Varan Konaklama, sektörde zincir marka olarak 38 yıldır hizmet veriyor.

Ekonomik konaklamanın adı Varan

Türkiye geneli yol üstü yiyecek-içecek ve tesis işletmeciliğinde Varan Konaklama, sektörde zincir marka olarak 38 yıldır hizmet veriyor. Kapıkule tesislerinin açılışıyla birlikte firma, tesis genişlemesini 9 şehre yaydı.

Modernizasyon çalışmalarının ardandan hizmete giren Kapıkule Sınır Kapısı’nda Varan Konaklama, tesisler zincirine bir halka dana ekledi. 2100 m2 alanda hizmet veren firma, kaliteden asla taviz vermiyor.

Firma, zeytin, zeytinyağı, 25 farklı peynir çeşidi ve bal ürünlerini Türkiye’nin çeşitli yöresinden tedarik ederek, Varan markası altında tesislerde ve İstanbul içi bilinen şarküterilerde hizmete sundu.

Peynirin yüzlerce yıllık kültürünü “Özel Lezzetler” ailesi olarak peynir tutkunlarının beğenisine sunan Varan, Tokat reçelini, Gümüşhane pestilini, Uşak’tan tarhana, Burdur’dan ceviz ezmesi ve Afyon’dan sucuk gibi daha birçok yörenin kendine mal olmuş ürünlerini yerinde, doğal lezzetleri ve vitamin değerleri korunarak müşterilerin hizmetine sunuyor.

Varan Konaklama Tesisleri Genel Müdürü Alp Gürdil, “Şirketimiz; Kalite sağlama, gıda güvenliği, hizmet ve her keseye uygun ürün çeşidi ile her geçen gün satışını ve karlılığını artırmaktadır. Genelde seyahat esnasında konaklama tesislerin de bulunan ürünlerin çok pahalı ğu kanısı var ancak bu en yanlıştır. Büyük şehirlerde yolcularımızın büfe, cafe, restaurantlar da ökleri bütçe neyse bizde de aynı fiyatlandırmalar uygulanmaktadır. Varan konaklama tesisleri kaliteli, hijyenik, lezzetli ve her beğeniye hitap edecek şekilde ekonomik fiyatlandırmalarıyla sektörde öncü kuruluş olma özelliğini sürdürüyor” .

Varan Konaklama tesisleri olarak 2009’da 5 milyon TL yatırım yaptıklarının altını çizen Gürdil, geliştirilen projeler ile yeni iş sahaları oluşturulduğunu ve ülke ekonomisine katma değer sağladıklarını söyledi. Gürdil, önümüzdeki günlerde tesisler zincirine yeni halkalar ekleyeceklerini açıkladı.