Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Sizde kaptanınızı seçebilirsiniz

Türkiye genelinde 2 bin 500 otobüs kaptan şoförünü kullandığı otobüsün markası ve modeli ne olursa olsun aynı çatı altında toplayan, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Temsa Kaptanlar Kulübü, Temmuz ve Ağustos ayları “Ayın Kaptan Şoförü” seçimlerini başlattı.

Sizde kaptanınızı seçebilirsiniz

Türkiye genelinde 2 bin 500 otobüs kaptan şoförünü kullandığı otobüsün markası ve modeli ne olursa olsun aynı çatı altında toplayan, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Temsa Kaptanlar Kulübü, Temmuz ve Ağustos ayları “Ayın Kaptan Şoförü” seçimlerini başlattı. Oylama 13 Ekim 2009 tarihinde sona erecek.

Trafik kurallarına uyma, yolcu memnuniyeti, deneyim ve yollarda yaşadıkları olaylar karşısında gösterdikleri davranışlara göre adayların yol hikâyelerinin değerlendirildiği Temmuz ve Ağustos ayları “Ayın Kaptan Şoförü” seçimlerinde kamuoyu önceki seçimlerde ğu gibi 5’inci jüri üyesi olarak yer alacak.

Seçime katılıp “örnek kaptan”ı seçmek isteyenler Temsa Kaptanlar Kulübü’nün resmi sitesi www.kaptanlarkulubu.org adresi üzerinden oy verebilecek.

Yapılacak oylama sonucunda belirlenecek 2009 yılı Temmuz ve Ağustos ayları “Ayın Kaptan Şoför”leri, Ekim ayında düzenlenecek tören ile kamuoyuna açıklanıp ödüllendirilecek. 4 yıldır düzenlenen ödül törenlerinde ğu gibi bu ayki törende de “Ayın Kaptan Şoförü” başarı plaketi ve 5 Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilirken başarısını fotoğrafının da yer aldığı dev reklam posterleri ile Esenler Otogarı’nda yer alan reklam panolarında herkesle paylaşabilecek.

İzmir Metro’dan Haydar Ertaş, Gemini Turizm’den Hüseyin Dağ, Varan Turizm’den Recep Örçen, İzmit Seyahat’ten Bahtiyar Dinç, Dorak Turizm’den Kemalettin Ünlü ve Konset Turizm’den Muammer Çalıcı; 43 ve 44’üncü Ayın Kaptan Şoförü olmak için finale kaldı.

“Ayın Kaptan Şoförü” olmaya aday olan ve kulübün sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm kaptanlar www.kaptanlarkulubu.org adresinden ya da bu adreste yer alan başvuru noktalarından Temsa Kaptanlar Kulübü’ne üye olmak için başvuru yapabilir.