Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Araç takip sisteminde büyük kampanya

Geliştirdiği ve ürettiği Mobil Takip Sistemleri ile Türkiye’de pazar lideri olan Arvento, Garanti Bankası ile ortaklaşa kampanya gerçekleştirdi.

Araç takip sisteminde büyük kampanya

Geliştirdiği ve ürettiği Mobil Takip Sistemleri ile Türkiye’de pazar lideri olan Arvento, Garanti Bankası ile ortaklaşa kampanya gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında Arvento, araç takip sistemleri 24 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile ayda sadece 29 TL’ye satışa sunuldu.

Arvento, Garanti Bankası ile ortaklaşa düzenlediği kampanyada, kurumlara araç takip sistemlerini kolaylıkla satın alma imkânı sunuyor. Araç takip sistemlerinde Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada kurumlar, Arvento Araç Takip Sistemlerine 24 ay vadeli ve yüzde 0 faiz avantajı ile ayda sadece 29 TL ödeyerek sahip olabilecek.

Arvento’nun araç takip sistemini kullanan kurumların; yakıttan, dan ve iş gücünden önemli tasarruflar elde ettiği bildirildi. GPS uydularından alınan bilgilerle çalışan “Arvento Araç Takip Sistemleri” ile araçlar, 7 gün 24 saat sayısal haritalar üzerinden izlenebiliyor. Sistem sayesinde araçların izlemiş kları rotanın yanı sıra hızları, duraklama yaptıkları yerler ve daha birçok bilgi on-line olarak anında raporlanabiliyor. Projenin ve kurumların ihtiyacına göre Arvento araç takip sistemleri geliştirilebiliyor ve farklı verilerin takibi de sağlanabiliyor.

70 binin üzerinde araç ve 4 binin üzerinde müşteri referansıyla Türkiye'de araç takip sistemleri konusunda pazar lideri konumunda olan Arvento Mobil Takip Sistemleri, aralarında Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın da bulunduğu çok sayıda kamu kuruluşu ve özel sektör kuruluşu tarafından kullanılıyor ve 10 ayrı ülkeye ihraç ediliyor.