Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

UTİKAD’ın yeni Müdürü Cavit Uğur

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Müdürü Müjdat Mandal’ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Cavit Uğur getirildi.

UTİKAD’ın yeni Müdürü Cavit Uğur

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Müdürü Müjdat Mandal’ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Cavit Uğur getirildi. Uğur, görevine 07 Ocak 2011 tarihi itibariyle başladı.

CAVİT UĞUR KİMDİR?

Cavit Uğur; 1986 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Deniz İkmal Subayı olarak göreve başladı. Uğur, 1996 yılından itibaren Arkas Holding’in çeşitli firmalarında görev aldı. Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş.’nin forwarding departmanında göreve başlayan Uğur, grubun forwarding şirketi Arfor Taşıma Hizmetleri A.Ş.’nin kuruluşunda yer almış, daha sonra aynı şirketin Deniz İthalat Müdürlüğü, Deniz Ticaret Müdürlüğü ve İstanbul Şube Müdürlüğü görevlerini yürütmüştü. 2008 yılında yine Arkas Holding’e bağlı Ardep Gümrükleme Depoculuk ve Ticaret A.Ş. İşletme Müdürlüğü’ne atanan Uğur, bu görevini 2010 yılı sonuna dek sürdürdü.

Önceki yıllarda UTİKAD bünyesindeki Çalışma Gruplarında ve Yönetim Kurulunda da görev alan ve lojistik sektöründeki deneyimlerini ve birikimini yine sektöre yönelik çalışmalarda değerlendirecek olan Uğur, dernek yönetim kurulunun belirlediği stratejik karar ve hedefleri uygulayan İcra Kurulu’nun yöneticiliğini üstlenecek.