Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

Kamyon ve otobüsçüler Aksaray’da toplandı

Mercedes-Benz Türk, kamyon ve otobüs filo müşterilerini bir araya getirdi.

Kamyon ve otobüsçüler Aksaray’da toplandı

Mercedes-Benz Türk, kamyon ve otobüs filo müşterilerini bir araya getirdi. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda organize edilen toplantıya çok sayıda kamyon ve otobüs filo müşterileri katıldı.

Mercedes-Benz Türk’ün büyük filolara sahip önemli müşterilerinin katılımı ile gerçekleşen buluşmada, müşterilerin satış sonrası ihtiyaçları dinlendi ayrıca sektörel gelişmeler, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler ve Satış birimleri tarafından değerlendirildi. Bu doğrultuda Mercedes-Benz Türk, müşterilerinden gelen geri bildirimler ışığında çalışmalar yapıp, müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

Düzenlenen bölgesel toplantılar aracılığı ile Mercedes-Benz Türk, müşterilerine etkin bir şekilde ulaşıp, Satış Sonrası Hizmetler aktiviteleri hakkında detaylı bilgi verebiliyor. Program dahilinde, öncelikle Aksaray Kamyon Fabrikası gezildi ardından otobüs ve kamyon müşteri grupları ile toplantıları gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra Nevşehir/Kapadokya’da isteyen müşteriler için balon turu ve sonrasında panoramik şehir turu düzenlendi.