Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Haşere ve domuz gribinin etkili silahı Rodenex

Rodenex Türkiye Genel Müdürü Erol Yetim, toplu taşıma araçları ve lojistik depolarında sıklıkla görülen haşereler ile kış mevsiminin korkulu rüyası haline gelen domuz gribine karşı kesin çözümün Rodenex olduğunu söyledi.

Haşere ve domuz gribinin etkili silahı Rodenex

Rodenex Türkiye Genel Müdürü Erol Yetim, toplu taşıma araçları ve lojistik depolarında sıklıkla görülen haşereler ile kış mevsiminin korkulu rüyası haline gelen domuz gribine karşı kesin çözümün Rodenex ğunu söyledi.

“Rodenex; kemirgen, böcek ve uçan haşerelere karşı pest kontrol servisi veren ve aynı da da domuz gribine karşı subazlı ilaçlama yapmaktadır. Firmamız, sektöründe en iyi hizmeti veren dev bir kuruluştur” diyen Şirket Genel Müdürü Erol Yetim, Türkiye’de Akdeniz (Antalya), İç Anadolu (Ankara) ve Marmara (İstanbul) bölgelerinde açtıkları bölge müdürlükleri ile faaliyetlerine devam ettikleri aktardı. TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ne sahip klarının altını çizen Yetim, konusunda uzman, sertifikalı personel ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Erol Yetim, “Toplu taşıma, nakliye araçları ve sevkiyat depoları ile ambarları, ev, otel, gıda üretim, işleme ve paketleme, perakende satış ve her türlü depolama, eğitim ve sağlık kuruluşları Rodenex’in hizmet alanları arasındadır. Rodenex işletmelerin ihtiyaçlarına göre hazırladığı Entegre Haşere Mücadele Programları ile garantili servis sunmaktadır. Uygulamalarda kullandığımız ürünlerin ı Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı, insan ve çevre sağlığına duyarlı Bayer ürünleridir” .

Uygulamanın ayda bir defa yapıldığını ve 15 günde bir ise ücretsiz kontroller gerçekleştirdiklerini kaydeden Erol Yetim, konuşmasına şöyle devam etti: “İşletmelerde ilaçlamalar periyodik olarak ayda bir defa yapılmakta, her 15 günde bir ise Rodenex’in teknisyen ve mühendisleri tarafından ilaçlama yapılan alanların gözlem ve kontrolü yapılmaktadır. Ayrıca müşterilerimizin talebi üzerine beklenmeyen durumlarda 7 gün 24 saat acil servis hizmeti vermekteyiz.”

Erol Yetim, “2000 yılı başından itibaren tüm dünya salgın hastalık tehditleri ile karşı karşıya kalmıştır. (domuz gribi ve ispanyol gribi) bu nedenle haşere kontrol ve dezenfeksiyon işlemleri günümüzde giderek daha da önem kazanmaktadır. Şuanda 3 bölgede faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2015 yılı hedeflerimiz arasında ise bölge müdürlüklerimizi ve ofis sayımızı arttırarak bu hizmetimizi Tüm Türkiye geneline yaymaktır” şeklinde konuştu.