Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Kamyon lastiklerinde büyük avantaj!

Lastikte Avrupa kalitesini ekonomik olarak sunan Sava, Avant 4 ön aks ve Orjak 4 çeker aks lastiklerden oluşan yeni serisi ile hem uzun hem kısa mesafe taşımacılığı için kilometre başına daha fazla performans ve daha düşük maliyet sunuyor.

Kamyon lastiklerinde büyük avantaj!

Lastikte Avrupa kalitesini ekonomik olarak sunan Sava, Avant 4 ön aks ve Orjak 4 çeker aks lastiklerden oluşan yeni serisi ile hem uzun hem kısa mesafe taşımacılığı için kilometre başına daha fazla performans ve daha düşük maliyet sunuyor.

Lastikte Avrupa kalitesini ekonomik olarak sunan Sava, Avant 4 ön aks ve Orjak 4 çeker aks lastiklerden oluşan yeni serisini Avrupa ile aynı da Türk tüketicilerine sundu.

Son teknoloji ile üretilen Sava Avant 4 ön aks lastikler; yuvarlanma direnci ve kilometre performansından ödün vermeden sunduğu düşük yakıt tüketimi, üstün yol tutuşu, ıslak zeminde kısa frenleme performansı ve düşük gürültü seviyesi ile fark yaratıyor.

Bir önceki jenerasyon lastiği Avant A3’ten daha üstün özelliklere sahip olan yeni Sava Avant 4, omuz aşınmasına karşı dayanıklılığı artıran, yol tutuş hissini geliştiren geniş ve yoğun ince kanallı blok yapısına sahip. Bu sayede, ıslak yolda daha güvenli sürüş sağlarken, dört mevsim performansı yanında düşük gürültü seviyesi ile öne çıkıyor. Kilometre performansı üzerine de yoğunlaşan Sava, lastik ağırlığını azaltarak ekonomik taşıma avantajı sağlıyor.

KAMYONCULAR İÇİN DAHA FAZLA KÂR

Avant 4 ön aks lastikler ve Orjak 4 çeker aks lastiklerde Sonlu Eleman Analizi (SEA) Teknolojisi bilgisayar yazılımı kullanılarak desenin yere daha düzgün basması ve bu sayede, düzgün aşınma ve uzun ömür sağlanıyor. Orjak 4 derin dişli yapısı sayesinde; yüksek kilometre performansının yanında, lastiğin tüm ömrü boyunca kar ve yağmur gibi zorlu kış hava koşullarında üstün çekiş gücü sağlıyor.

Yarı açık omuz tasarımıyla ıslak yolda patinaj direnci ve daha fazla kış avantajı sağlayan Orjak 4 çeker aks lastiğin dişleri, kendi kendine temizlenme özelliğine de sahip...

Orjak 4 temel performans alanlarında selefi Orjak O3 modelinden daha iyi avantajlar sunuyor. Toplamda kilometre performansından ödün vermeden, yuvarlanma direncinde yüzde 6 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor. Yeni lastiklerin azaltılan ağırlıkları, artırılmış taşıma yükü açısından da fayda sağlıyor

TREYLER LASTİĞİ...

Yeni Sava Avant 4 ve Orjak 4 aynı da Sava Cargo C3 Plus treyler lastiğini de lıyor. Hem uzun mesafe hem de bölgesel taşımacılık operasyonları için geliştirilen Sava Cargo C3 Plus, beş zigzag kanal yapısı ile birlikte geniş yekpare altı-kuşak diş desenine sahiptir. Bu sayede; lastik, tüketicilerine sunduğu mükemmel kilometre performansı ve ıslak zeminde kısa frenleme performansı sayesinde yol güvenliğini artırıyor.

Yeni lastiklerin ebatları :

• 295Sava80R22.5 152Sava148M
• 315Sava70R22.5 154Sava150L (152Sava148M)
• 315Sava80R22.5 156Sava150L (154Sava150M)
Yeni Sava Cargo Plus treyler lastiği 385Sava65R22.5 ebadında üretiliyor.