Kara
Giriş Tarihi : 26-05-2016 10:49   Güncelleme : 26-05-2016 10:49

Kaptanlar Kulübü sektöre renk kattı

Kaptanlar Kulübü, sektörün önde gelen kanaat liderlerini biraraya getirdiği etkinlikle Comvex İstanbul'a damgasını vurdu. 21 Mayıs'ta Comvex İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı'nda gerçekleştirilen etkinlikte; sektörün en prestijli ödüllerinden 'Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri' takdim edildi. AKÜ Otobüs Kaptanlığı Bölümü'nün 6.Mezuniyet Töreni'nin de gerçekleştirildiği etkinlikte, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Firma Ödülü de verildi.

Kaptanlar Kulübü sektöre renk kattı

3200 üyeli Kaptanlar Kulübü tarafından Comvex İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı'nın açılış gününde düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Ödül ve Mezuniyet Töreni” etkinliğinde, sektörün önde gelen federasyon ve firma yöneticileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servsten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende Ayın Kaptan Şoförü Ödüllerinin yanında Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarı Ödülü de sahiplerini buldu.

Törene; TOFED Başkanı Birol Özcan, TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, İSTAB Başkanı Ahmet Karakış, IPRU Başkanı Fatih Tamay, TURODER Başkanı Adnan Değirmenci, TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, TOFED Başkan Yardımcısı İrem Bayram, TOF Başkanı İbrahim Artırdı, TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Brisa Projeler Yöneticisi Tuğrul Karadeniz, Temsa Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır, TOBB Sektör Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birand, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz, Ak Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Dayoğlu, Obilet Kurucu Genel Müdürü Yiğit Gürocak ve sektörün önde gelen yöneticileri katıldı.

Ödüller Sahiplerine Takdim Edildi

Otokar Servis, Bridgestone Şehirlerarası, Isuzu Turizm ve Temsa Kentiçi Ayın Kaptan Şoförleri olmak toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülü alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor: 
Otokar Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
 Oğuzhan Üreyil (Gürsel)
 Nurullah Önder (Aytur)
 Semin Binay (Türsan)
Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
 Ramazan Erkul (Turex)
 Mehmet Özdemir (Temizsoy)
 Süleyman Güneri (Mardin Seyahat)
Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
 Ahmet Çelen (İETT)
 Abdullah Sarıkaya (İETT)
 Ayşe Kurt (Otobüs A.Ş.)
Bridgestone Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
 Mehmet Taylan (Astor Turizm)
 Davut Yegen (Pamukkale Turizm)
 Naim Tatlı (Buzlu Turizm)

Yaşam Boyu Onur Ödülü

Kaptanlar Kulübü'nün koordinasyonunda, tüm federasyon başkanları ile birlikte verilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, Kent Turizm'in kurucusu duayen Fehmi Aslan'a verildi.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Başarılı Firma Ödülü Gürsel Turizm'in

Sektörde toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek ve firmaların, sivil toplum kuruluşlarının bu yönde projelerini, girişimlerini artırmaya yönelik olarak, Otokar öncülüğünde tüm aktif federasyonların katılımıyla başlatılan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz' mottolu projede, başarılı firma ödülü Gürsel Turizm'e verildi. Kadın çalışan istihdamı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik projelerinden dolayı verilen başarılı firma ödülünü, Otokar Genel Yardımcısı Basri Akgül'ün elinden, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz aldı.

AKÜ Otobüs Kaptanlığı Bölümü 6. Dönem Mezunlarını Verdi

Ödül töreninin ardından, Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu  Otobüs Kaptanlığı Bölümü 6. dönem mezunlarına yönelik mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde, federasyon başkanları ve firma tepe yöneticileri tarafından otobüs kaptanlığı öğrencilerine sahnede apoletleri takıldı. 2 bayan öğrencinin de mezun ğu bölüm, bu sene 40 kaptanı daha mezun ederek sektöre kazandırdı.