Lojistik
Giriş Tarihi : 09-12-2016 00:03   Güncelleme : 09-12-2016 00:03

Erta Tırsan ile sektöre giriş yaptı

Lojistik firmalarına uzun yıllardır çözüm ortağı olarak hizmet veren Erkan Tan, Erta Lojistik olarak sektöre giriş yaptı. Kısa süre önce kurulan Erta Lojistik, araç filosu konusunda çözüm ortağı olarak Tırsan’ı seçti. Firma, siparişini verdiği 50 adet Tırsan SHGS Konteyner Taşıyıcı’dan 20’sini teslim alarak filosunu kurdu.

Erta Tırsan ile sektöre giriş yaptı

Daf-Tırsan tarafından Erta Lojistik’e satışı yapılan araçlar, Tırsan’ın Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Tan Group Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tan, Genel Müdürü Ali Ramazan Öz, Genel Müdür Yardımcısı Gizem Çalık, Satın Alma Müdürü Aysun Akat, Şirket Koordinatörü Fuat Kaymakçalan, Özel müşteriler Koordinatörü Turgay Başer, Erta Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Tan ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Daf-Tırsan Otomotiv’den ise Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç da hazır bulundu.

FİLO AKLA GELEN MARKA İLE KURULUR

Erta Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tan, Tırsan’ın yerli markası olmasının kendileri için çok önemli ğunun altını çizdi. Tan, “Yıllardır sektör içerisindeyim ve treyler denilince akla gelen tek marka her Tırsan’dır. Sektördeki dostlarımız ile istişare ettik. Tırsan ile ilgili hep olumlu referans verdiler. Tırsan’ın müşteriye verdiği değeri, samimiyeti ve satış sonrası hizmetlerindeki kalitesi alım yapmamızda çok etkili . Bunun yanında sağlamlık, verimlilik ve ikinci el değeri de ilk tercihimizin Tırsan olmasını sağladı” .

TAMAMEN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ

“Erta Lojistik, 1998 yılından bu yana nakliye ve lojistik firmalarına gümrükleme hizmeti veren Tan Group bünyesinde kuruldu” diyen Erkan Tan, kuruluş amaçlarının en iş birlikteliği içinde kları nakliye firmalarına 45 ft’lik konteyner taşımacılığı alanında çözüm ortağı yönünde ğunu söyledi. Tan, şöyle devam etti: “Daha profesyonel ve kaliteli toplu bir hizmet sunma hedefi ile yola çıktık. Hedefimiz; nakliye ve lojistik şirketlerine hem TIR tescil alanında gümrük hizmeti sunmak hem de yurtiçinde konteyner taşımacılığı kapsamında hizmet vermektir. Türkiye geneline yayılmış 30 ofisimizde 180 çalışanımızla hizmet sunuyoruz. Kaliteli hizmet üretimi için tüm nakliye ve lojistik firmalarımızın hizmetindeyiz.”