Kara
Giriş Tarihi : 18-08-2017 21:17   Güncelleme : 18-08-2017 21:17

Otobüs biletleri tükendi

TOFED Başkanı Birol Özcan, bayram tatilinin 10 güne çıkmasıyla otogarlarda yolcu yoğunluğunun arttığını açıkladı. Bayram tatili süresince bir çok hatta biletlerin tüketildiğini aktaran Başkan Özcan, "Türkiye genelinde bayrama kadar olan otobüs biletleri tükendi" dedi.

Otobüs biletleri tükendi

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Birol Özcan, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkmasının güzel bir döneme geldiğini dile getirerek, Ege ve Akdeniz bölgelerine yönelik otobüslerde ciddi bir yoğunluk oluştuğunu kaydetti.

EK SEFERLER KONACAK

Uçak biletlerinin yaz ve bayram dönemlerinde pahalı ğunu, bu nedenle vatandaşların otobüsleri tercih ettiğini belirten Özcan, bayramda memleketine gitmek isteyenlerin de tatil bölgeleri dışındaki illerde yoğunluk oluşturduğunu söyledi. Hem tatil hem de bayramın bir arada yaşanacağı 10 günlük sürenin çok bereketli geçtiğini ifade eden Özcan, "Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkmasıyla otobüs biletleri tükendi. Biz şimdiden koyacağımız ek seferlerin biletlerini satmaya başladık" ifadesini kullandı.

BAYRAM BEREKETİYLE GELDİ

Şu anda yoğunluk olmayan bazı illere yönelik normal seferlerde biletlerin kaldığını, bunlarla beraber ek sefer biletlerinin satışının devam ettiğini açıklayan Başkan Özcan, şöyle konuştu: "Tatil, 26 Ağustos'ta başlayacak. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ek seferler konuldu. Şu anda İstanbul'dan günde bin 500 ila bin 700 otobüs çıkışı var. Tatil ile birlikte otogardan günlük çıkış yapan otobüs sayısı 2 bin 500 ila 2 bin 800 civarında olmasını tahmin ediyorum. Bu bayram çok bereketli geçecek. Firmalarımızda bayram ile birlikte rahat bir nefes alacak."