Isuzu, pick-up segmentindeki aracı D-Max’i baştan aşağı yeniledi. Yenilenen D-Max’in Türkiye tanıtımı Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı. Japonya Isuzu Motors Limited’in Başkanı Susumu Hosoi, “Yeni D-Max’i Türk halkı daha çok benimseyecek” .
Aktif ve pasif güvenlik özellikleri ile ön plana çıkan yeni D-Max, aerodinamik sportif tasarım ve Twin turbo 163 ps dizel motor ile dikket çekiyor. 400 Nm tork gücünün yanında düşük yakıt tüketimi ile de rakiplerine fark atıyor.
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Japonya Isuzu Motors Limited’in Başkanı Susumu Hosoi’nin ev sahipliğini yaptığı D-Max Türkiye tanıtım organizasyonuna çok sayıda davetli katıldı.
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Yeni Nesil Pick-up da sadece yakıt tüketimi verimliliğini artırmakla kalmadık aynı da çevre güvenliği, dayanıklılık, kullanım alanı ve yük kapasitesinde de gelişim kaydettik. Aracın tasarımı pick-up’ın gücünü yansıtmanın yanı sıra, aracın büyük ölçüde artırılmış aerodinamiğine katkıda bulunan akıcılığı temsil ediyor. İnanıyoruz ki, yeni D-Max Türk tüketicileri tarafından büyük beğeni ile karşılanacak. Isuzu’nun, yüksek kalite anlayışıyla sizleri tatmin edecek göz alıcı araçlar sunmaya devam edeceği sözünü de vermek isterim. Isuzu’ya şimdiye kadar vermiş ğunuz desteği şimdiden sonra da bekliyoruz” .
İLK TESLİMAT MEHMET ÖKSÜZ’E
Turizm Taşımacılık sektörünün renkli simalarından Mehmet Öksüz, tanıtımı yapılan araçların 2’sini satın aldığını açıkladı. Toplam 5 adet Yeni D-Max alımı yapacağını dile getiren Mehmet Öksüz, “Şuanda burada bulunan araçlardan 2 tanesini satın aldım. 3 adette sipariş verdim. Toplam 5 adet Yeni D-Max alımı yapacağım. 5 adet aracın 3’ünü İstanbul’da 2’sini de memleketim Rize’de kullanacağım. D-Max tam bir arazi aracı ve benim tüm beklentilerime cevap veriyor” diye konuştu.



























