Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-09-2016 12:07   Güncelleme : 22-09-2016 12:07

Mercedes tarihinde Süer Sülün bir ilk!

Britta Seeger’in Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı olarak atanmasıyla boşalan Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanlığı görevine Süer Sülün atandı. Atamayla birlikte Mercedes-Benz Türk’ün tarihindeki ilk defa Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün oldu.

Mercedes tarihinde Süer Sülün bir ilk!

Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, 1 Ekim 2016 tarihi itibariyle görevi Britta Seeger'den devralacak..

Süer Sülün, 1988 yılında şirketin finans bölümünde göreve başladı. Daha sonra finans ve muhasebe alanlarında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulundu. Sülün, 2001 yılında pazarlama ve satış alanına geçiş yaparak yöneticilik görevini burada sürdürdü. 2007'den bu yana Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış'tan sorumlu Direktörler Kurulu Üyesi olan Sülün 53 yaşında, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu ve İstanbul Üniversitesi Finans/Muhasebe yüksek lisans derecesine sahip. Sülün, Kamyon ve Otobüs Pazarlama ile Satış Grubu Direktörü ve Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı unvanı ile hem şirketin kamyon ve otobüs alanlarındaki faaliyetlerinden, hem de Daimler Grubu'nun Türkiye'deki temsilinden sorumlu olacak.