Güncel Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2017 15:37   Güncelleme : 25-09-2017 15:37

Goodyear, vadiye taşıyor

Lastik üreticilerinden Goodyear, Silikon Vadisi’nde açtığı yeni ofisi ile otomobil üreticilerine daha yakın oldu. Firma burada şirketlerle daha yakın teknolojik işbirliği olanağı sağlarken, otonom araçların lastik performanslarının geliştirilmesi fırsatlarından yararlanmayı da hedefledi.

Goodyear, vadiye taşıyor

Yeni Goodyear ofisi dünyanın en büyük teknoloji geliştirme ve yatırım merkezi olan ve Kaliforniya Sunnyvale'de yer alan Plug and Play Tech Center'da bulunuyor. Goodyear’ın Silikon Vadisi'ndeki ofisi şirketin dünya çapındaki inovasyon, geliştirme ve lastik test merkezlerini de kapsayan global inovasyon ağının bir parçası durumunda. Bu ağ aynı da sayısız müşteri, tedarikçi, hükümet ve üniversite ile açık inovasyon ortaklıklarını da içeriyor. Şirket, Silikon Vadisi’ndeki ofisiyle öncelikli olarak otonom araçlar ve araç paylaşımlı filolar için üretilen lastikleri ve servis çözümlerini optimize etmeyi hedefliyor.

Goodyear Teknoloji Sorumlusu Chris Helsel, “İnsanlar otomotiv endüstrisindeki dijital dönüşümü lastiklere uygulamak konusunda henüz istenilen seviyeye gelebilmiş değiller. Fakat biz araç performansının, güvenliğinin ve tüm bunların sonucunda da tüketici deneyimlerinin geliştirilmesi için lastik elektronik ve bilgi sistemlerinin geliştirilmesini büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Hedefimiz geleceğin araçları ve iş modelleri için daha akıllı ve entegre ürünler ve servisler geliştirmektir. Silikon Vadisi'nde bulunan ofisimiz geleceğin mobilitesini yaratacak olan en parlak beyinlere daima açıktır” .