Güncel Haber
Giriş Tarihi : 04-04-2018 18:23   Güncelleme : 31-07-2018 02:19

Fenerbahçe, Gürsel'e emanet

Personel taşımacılık sektörünün güçlü firması Gürsel Turizm, Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kullanacağı yeni otobüsü, Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törenle sarı-lacivertli kulüp yöneticilerine teslim etti.

Fenerbahçe, Gürsel'e emanet

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi karayolu tedarikçisi Gürsel Turizm, bütün imkânlarını kullanarak özel olarak imal ettirdiği otobüsü törenle kulübe teslim etti. Güvenlik donanımlarının en üst seviyede ğu otobüsün camlarına da özel kaplama yapıldı.

Otobüsün tesmlim töreni, 2015 yılında Rize'de yaşanan kurşunlama olayının üçüncü yıl dönümü tarihine denk geldi. Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törene Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Doğan ve Selim Kosif, Teknik Direktör Aykut Koman, sarı-lacivertli futbolcular, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Direktörü Alper Kurt, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ile firma yetkilileri katıldı.

FAİLLERİ BULUNAMADI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, "Uzun yıllardır bize kara yolu ulaşımında yardımcı olan Gürsel Turizm'e teşekkür ediyorum. Çok anlamlı bir günde otobüsün teslim töreni yapılıyor. 4 Nisan 2015'te büyük bir facianın eşiğinden dönmüştük. O gün eğer şoförümüz Ufuk dirayetli davranmasaydı, o otobüs biraz ilerideki viyadükten aşağıya gitseydi, bugün burada bunları konuşamazdık. 3 senedir söylüyoruz, hala failler ortada yok. 3 senedir Türkiye'nin en büyük kulübünü katliam aşamasına getiren, otobüsü kurşunlayan insanlar ortada yok. Biz her 4 Nisan'da, her nefesimiz yettiğince bunu söyleyeceğiz onlar da duymamaya devam edecek. O gün Fenerbahçemizi Allah korudu. İçimizin biraz soğuması için 4 Nisan 2015'in faillerini bulurlar umarım" .

TARİHTE KARA BİR LEKE

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ise bilerek bu tarihte bu teslim törenini yaptıklarını açıkladı. Gündüz, "Türk futbol tarihi adına 4 Nisan 2015 kara bir lekedir. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Faillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu otobüs şu anda sektörün en iyisi, en konforlusu ve en çevreci modeli. Yarım asırdır Fenerbahçe'ye hizmet ediyoruz. Şuanda burada şirketimizin yönetim kurulu üyelerinin de çocukları bulunuyor. Çocuklarımız ile birlikte inşallah tam asır Fenerbahçe'ye hizmet etmek bize nasip olur" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından futbolcular otobüsün içini gezdi. Otobüsü beğendiklerini dile getiren futbolcular, hatıra fotoğrafı da çektirdi.