Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-05-2018 17:48   Güncelleme : 26-10-2018 05:11

Başkanların gözdesi Temsa

Marmara Belediyeler Birliği toplantısı Antalya’da yapıldı. Etkinlikte Temsa, kentiçi toplu taşıma araçlarını sergiledi. Temsa standını ziyaret eden çok sayıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı, şirketin çevre dostu araçlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkanların gözdesi Temsa

Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı etkinliklerine Birlik Başkanı ve aynı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mevlüt Uysal'ın ev sahipliğinde Antalya'da yapıldı. Toplantıya il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantının ana gündem maddesi ise; doğanın ve çevrenin korunması olarak belirlendi.

Yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından tasarlanan çevre dostu araçlarıyla, son 5 yıldır Türkiye’de sektör lideri konumunda bulunan Temsa da Marmara Belediyeler Birliği toplantısında yerini aldı. Temsa, şehir içi taşımacılığında en çok tercih edilen araçları arasında bulunan MD9 LE’yi, etkinlik standında sergiledi. Temsa standını ziyaret eden çok sayıda büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı, şirketin şehir için ulaşımında kullanılan çevreci araçlarından MD9 LE ve MD9 electriCITY ile ilgili yetkililerden detaylı bilgi aldı ve MD9 LE model aracında da incelemelerde bulundu.