Güncel Haber
Giriş Tarihi : 12-12-2018 16:33   Güncelleme : 28-12-2018 09:55

Magdeburger de Tur Assist çalışacak

Farklı alanlarda tüketicilerin yanında olan Tur Assist, hizmet verdiği kurumsal şirketler arasına Magdeburger Sigorta’yı da ekledi. Tur Assist, gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Magdeburger Sigorta’ya yol yardım, konut yardım ve iş yeri yardım hizmetleri konusunda destek verecek.

Magdeburger de Tur Assist çalışacak

Söz konusu anlaşma ile çalıştıkları sigorta şirketi sayısını 22’ye çıkardıklarını belirten Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, “Kurulduğumuz günden bu yana stratejik bir iş ortağı olarak gördüğümüz sigorta şirketlerinin hizmet kalitesi ve karlılığını artırmak hedefiyle çalışıyoruz. Bunun için pazarın ihtiyaç ve eğilimlerini takip ederek yenilikçi ürün ve projelerle asistans sektöründeki liderliğimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

İspanyol Mapfre Asistencia’nın Türkiye iştiraki olarak yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına kadar farklı alanlarda 6 bini aşkın birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist, gerçekleştirdiği işbirlikleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda hizmet verdiği marka sayısını her geçen gün artıran Tur Assist, son olarak Magdeburger Sigorta ile iş birliği anlaşması imzaladı. 1844’te Almanya’da kurulan Magdeburger Sigorta, yol yardım, konut yardım ve iş yeri yardım hizmetlerini Tur Assist’ten alacak. Magdeburger Sigorta, sigortacılık ve finans sektöründe deneyimli ve yetkin kadrosu ile komple sigorta hizmetleri sunuyor.