Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-04-2019 17:22   Güncelleme : 29-08-2019 12:37

600 milyon dolarlık tasarruf

Otomotiv servis firmalarından Auto King Türkiye ekonomisine ve sigorta sektörüne 600 milyon dolarlık tasarruf sağladı. Auto King Genel Müdürü Ertuğrul Bul, “Gerçekleştirdiğimiz tüm stratejik planlamaları kendi limitlerimizle değil, teknolojinin bize verdiği limitlerle yaptık” dedi.

600 milyon dolarlık tasarruf

Auto King Genel Müdürü Ertuğrul Bul, yaşadıkları stratejik dönüşümün detaylarını anlattı. Bul, Auto King olarak tüm partnerlerinin ihtiyaçlarına hızlı cevap vermek, sorunlarını en kısa sürede çözmek için büyük bir emek harcadıklarının altını çizdi.

ARACINIZ EMİN ELLERDE

“Başarılı bir marka olmanın en önemli kriteri, içinde bulunulan faaliyet alanında marka kimliğini aynı tutarlılıkla taşıyabilmek” diyen Ertuğrul Bul, bu bakış açısıyla faaliyet gösterdikleri her alanda önemli başarılar elde ederek müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. Ertuğrul Bul, “Bizim işimiz hız. Bu noktada da aracınızı Auto Kingliyoruz sloganıyla yola çıkıyoruz. Burada anlatmak istediğimiz; aracınız hasarlı ve bakımsız halde Auto King Merkez Servis araç kabul kapısından girer, orada işinde usta ve kaliteli iş gücü ile tüm bakım ve onarım işlemleri tamamlanır ve araç teslim kapısından çıkar” dedi.

HER ZAMAN MUTLU MÜŞTERİ

Kaliteden taviz vermeden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Bul, konuşmasına şöyle devam etti: “İş anlayışımız doğrultusunda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen ürün ve hizmetler bütünü sunacağız. Auto King olarak çıtayı daha yukarıya koyarak, başarılarımızın bize verdiği motivasyonla yenilerini kazanmak için sürekli çalışmamızı sürdüreceğiz.”