Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2019 23:14   Güncelleme : 29-06-2019 18:41

Yıldırım sevinci

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı, "Şoför Dursun'un oğlu yapar dediler, ben de sözümü tuttum. Servisçi kardeşlerime müjde! Plaka tahdidi tamamdır, hayırlı uğurlu olsun" paylaşımı üzerine İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası üyeleri, Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi binası önünde basın açıklaması ve kutlama yaptı.

Yıldırım sevinci

İBB binası önünde toplanan servisçiler, UKOME'de alınan karar ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı, "Şoför Dursun'un oğlu yaparr, ben de sözümü tuttum. Servisçi kardeşlerime müjde! Plaka tahdididır, hayırlı uğurlu olsun" paylaşımı üzerine İBB binası önünde toplanarak önce dua okudu ardından meşaleler yakarak kutlama yaptı. Grup adına basın açıklaması yapan İSAROD Başkanı Hamza Öztürk, kararın alınmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİK

Bugünün kendileri için çok önemli bir günunu anlatan Öztürk, "Ancak bu işin bir mazisi var. 25 Mayıs 2015'te Sayın Cumhurbaşkanımızın Sinan Erdem'de başlayıp bugün Sancaktepe Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde Sayın Binali Yıldırım'ın müjdesi ile son bulan tahdit kararı, hepimize şimdiden hayırlı olsun"  Öztürk, tahdidin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade ederek, "Hiç emeği olmadan bugün öğleden sonra 30 yıllık çabanın sonucu aldık diyen, sosyal medyada paylaşım yapan arsızları da gördük. Bizim işimiz esnafa hizmet üretmek. Geldiğimiz günden beri bir şeyler yapmaya çalıştık. Zaman rahatsızlandık, elden ayaktan düştük ama hiçbir es etmedik. O günden bugüne geldik" diye konuştu.