Güncel Haber
Giriş Tarihi : 17-07-2019 20:22   Güncelleme : 16-09-2019 11:48

Erdoğan ailesi yasta

TOFED Yüksek İstişare Konseyi üyesi, UATOD Başkanı ve TOFED eski Başkanı Mehmet Erdoğan'ın biricik oğlu Berkay Erdoğan'ın genç yaşta hayata veda etmesi, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.

Erdoğan ailesi yasta

Otobüs camiasının sevilen simalarından Mehmet Erdoğan'ın oğlu Berkay Erdoğan vefat etti. Berkay Erdoğan'ın naaşı Büyük İstanbul Otogarı'nda bulunan Cumhuriyet Camii'ne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Berkay Erdoğan, sevenlerinin gözyaşları arasında Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Acılı baba Mehmet Erdoğan ve kardeşi  Oğuzhan Erdoğan birlikte taziyeleri kabul etti. Düzenlenen  cenaze törenine: TOFED Başkanı Birol Özcan ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, İYODER Başkanı İrfan Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, otomotiv üreticilerinin temsilcileri ve çok sayıda otobüs camiasından Erdoğan ailesinin sevenleri katıldı. Ulaşım Gazetesi ekibi olarak genç yaşta hayata gözlerini yuman Berkay Erdoğan'a Allah'tan rahmet dilerken, baba Mehmet Erdoğan'a da sabır ve başsağlığı dileriz.