Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-01-2020 18:39   Güncelleme : 29-01-2020 18:40

Eskişehir heyeti BMC'de

Toplu ulaşım sektörünün en fazla tercih ettiği ve esnafın beklentilerini karşılayan BMC İzmir Pınarbaşı fabrikası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir heyeti BMC'de

BMC Fabrika ziyaretine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Metin Bükülmez, Satın alma Daire Başkanı  Rüstem Barin, Ulaşım Şube Müdürü Aytaç Özkan ve Ulaşım Şube Müdürlüğü'nde görevli Bilal Yetişkul, İnan Değirmencioğlu, Gökhan Yatır ile Hüsamettin Tekin katıldı.

BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi heyetine, BMC Genel Müdürü Bülent Santırcıoğu ilgi gösterirken, BMC’nin yapmış olduğu yeni yatırımları anlatarak, ürünler hakkında bilgi verdi. BMC Otobüs satış direktörü Sedat Çınar tarafından heyete ayrıntılı bir sunum yapıldı. Otobüs üretim hattını da gezen Eskişehir heyeti, araçların üretim aşaması hakkında bilgiler aldılar. 20 yıldan fazla BMC şehir içi otobüslerin yetkili bayiliğini başarılı bir satış grafiği ile yürüten FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş da fabrika turunda Eskişehir heyetine eşlik etti.

HEP İLK TERCİH OLDU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açmış olduğu 50 adetlik otobüs ihalesini kazanan FSM Demirbaş Otomotiv, Eskişehir Belediyesi için yeni üretilen BMC otobüsleri, Mustafa Demirbaş ve fabrika yöneticileri ile yakından inceleme fırsatı buldu. BMC fabrikasının son teknoloji ile yatırım yaptığı katoforez boya tesisleri  ve robotlar bölümü heyet tarafında büyük ilgi gördü. FSM Demirbaş otomotiv Mustafa Demirbaş, "Uzun yıllardır yetkili bayi olarak BMC ürünlerinin satışını yapmaktayım. Sizleri burada misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Markamız her zaman tercih edilmektedir" dedi.