Güncel Haber
Giriş Tarihi : 30-01-2020 13:58   Güncelleme : 30-01-2020 13:59

Irak’lı influencer EMITT fuarında

Dünyanın en büyük beşinci Fuarı olan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açtı.

Irak’lı influencer EMITT fuarında

30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. kez gerçekleşecek olan EMITT, dört gün boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Yazılım ve teknoloji alanında Irak’ta birçok projeye imza atmış olan bir ekibin başında bulunan Fatihi Mahmood Ismael,  Dünyanın en ünlü seyahat blogglerları ve sosyal medya influencer’larının buluşacağı program öncesi yaptığı açıklamada bundan sonraki süreçte yazılım teknolojilerini Türkiye’den sağlama kararı aldıklarını ifade etti.

Ülkemizde turizmin gelişmesi için durmadan çalışan EMITT, bu yıl tarihinde ilk defa dünyanın dört bir yanından sosyal medya influencer’larını ağırlıyor. Gezimanya iş birliği ile hazırlanan programına Irak’tan katılan Fatihi Mahmood Ismael ( @fatihixabiri ) , "Bundan sonraki süreçte yazılım teknolojilerimizi Türkiye’den sağlama kararı aldık. Bizler iki komşu ülkeden ziyade kardeş milletleriz. Dostluğumuzun, kardeşliğimizin yanında ticaretimizi de rekor seviyelere çıkarmalıyız" dedi.

Sahip olduğu sosyal medya ve dijital kanalları aracılığı ile Irak’taki ürün, hizmet servisleri hakkındaki yaşadıklarını, deneyimlerini takipçileri ile paylaşma yoluyla tanıtıp pazarlama aktivitelerine destek veren  ve belirli bir topluluğu etkileme ve yönlendirme gücüne sahip bir kişi olan ve sanal Dünya’da influencer olarak bilinenler arasında bulunan Fatihi Mahmood Ismael ( @fatihixabiri )  ile ekibinin Türkiye’den yazılım teknolojilerini sağlama kararı Software firmaları tarafından sevinç ile karşılandı.

Halil Coşkun AZİZOĞLU