Dernekler
Giriş Tarihi : 05-10-2020 16:16   Güncelleme : 05-10-2020 16:16

UTİKAD da bir ilk!

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin (UTİKAD) 38’inci Olağan Genel Kurulu Kasım ayında yapılacak. Yönetime talip olan Geçmişten Geleceğe ekibi, UTİKAD tarihinde bir ilki gerçekleştirecek.

UTİKAD da bir ilk!

Lojistik sektörünün lider sivil toplum kuruluşu UTİKAD, sektöre örnek olmaya devam ediyor. Kasım ayı sonunda tüm önleyici sağlık tedbirleri alınarak gerçekleştirilmesi planlanan Genel Kurul için UTİKAD, tarihinde ilk defa mevcut yönetim kadrosunda yer almayan üyeler, bir araya gelerek oluşturdukları bir liste ile seçime girme kararı aldı.

ALTEDNATİF YÖNETİM

“Geçmişten Geleceğe” adı ile ifade edilen birliktelik adına konuşan Özdemir Turan, UTİKAD tarihinde ilk defa üyelerin bir liste oluşturarak yönetime aday olduklarını açıkladı. Turan, “Bugüne dek, gelecek dönem UTİKAD yönetim kadroları mevcut yönetim kurulunca belirleniyordu. Biz bu sürecin bir alternatifi olarak, aynı heyecan ve hedefler doğrultusunda bir araya gelen ekibimizle, sektörümüzü daha ileriye taşımak istiyoruz” diye konuştu. Geçmişte yapılamayanlara değil, gelecekte yapmak istediklerine odaklanacaklarını ifade eden Turan, adaylık süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde hedef ve yol haritalarını açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

SEKTÖRÜN GÜÇLÜ KADROSU

Geçmişten Geleceğe ekibinin yönetim kurulu listesinde; Ares Uluslararası Nakliyat ve Dış Ticaret’ten Engin Kırcı, Arkas Lojistik’ten Onur Göçmez, Asset Lojistik’ten Avşar Dada, Atako Taşımacılık Denizcilik’ten Haldun Kavrar, Galata Taşımacılık ve Ticaret’ten Vittorio Zagaia, Gürbulak Nakliyat’tan Burhan Çakan, John Good Denizcilik’ten Levent Aydinç, KeyLine Lojistik’ten Özdemir Turan, Mesco Uluslararası Taşımacılık’tan Müge Tekin, Sarp Intermodal’dan Onur Talay, SGS Transitnet’ten Mine Kaya, SOFT’tan Ergin Kargalıoğlu, Ulusal Lojistik’ten Gökhan İskender, Yeniay Lojistik’ten Nermin Önder ve Yusen İnci Lojistik’ten Hakan Meriç yer aldı.