Dernekler
Giriş Tarihi : 24-11-2023 17:51   Güncelleme : 22-12-2023 21:34

Nagihan Soylu resmen aday!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 41’inci olağan genel kurulu için Nagihan Soylu, resmi başkan adaylığını İstanbul Beykoz’dan açıkladı. “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ve derneğimizin de 50’inci yılında bende taze kan olarak göreve talibim” diyen Soylu’ya çok sayıda firma temsilcisi de destek verdi.

Nagihan Soylu resmen aday!

UND’de seçim heyecanı başladı. Derneğin yeni dönem başkanlığı için yola çıkan Nagihan Soylu, UND Dayanışma Platformu adı altında sektör mensuplarının bir araya gelmesini talep etti. “Bizler sektörde birlik ve beraberliğin tesisi için 41’inci genel kurulda yönetime aday olduk” diyen Nagihan Soylu, Türk taşımacısının hak ettiği yere gelebilmesi için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

ORTAK HAREKET

UND Koordinasyonunda, Finansal Danışmanlık Sistemi kuracaklarını açıklayan Nagihan Soylu, bu sayede lojistik ve nakliye firmalarının ekonomik sıkıntı yaşamalarının önüne geçeceklerini ifade etti. Hizmet için yola çıktıklarının altını çizen Soylu, “Biz büyük bir aileyiz ve el ele vererek sektörümüzü hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Ekonomimizin daha iyiye ulaşması için sektörün ihtiyaçlarını hem ulusal hem de uluslararası platformlarda iyi anlatmalıyız. Hükümetimizin, kamu kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin tam desteğini almalıyız. Ben ekibimle yola çıktım, siz nakliye firma temsilcilerinin de desteğiyle başaramayacağımız hiçbir iş yok” dedi.

ÇÖZÜM YOLU BELLİ

“Sorun var. Çözüme kavuşturacak olanda yine hep birlikte biziz” diyen Nagihan Soylu, şöyle devam etti: “Maliyetler artarken, navlun fiyatları düşüyor. Bu kısır döngüye karşı ortak hareket ederek maliyetlerimizi minimuma indireceğiz. Sektörümüz, ülke ekonomimizin taşıyıcı lokomotifidir. Taşımacılarımıza uygulanan kota ve transit kısıtlamaların kalkması için ekip olarak mücadele edeceğiz. Biz hepimiz biriz ve birlikte büyük bir sektörüz. Sektörümüzün yaşadığı sorunlar var, çözüm yolları da belli. Yol haritamızı belirledik ve daha güçlü bir sektör için geliyoruz. İstanbul’dan seçim meşalemizi yaktık ve karış karış Anadolu’yu gezerek sektörümüzü hak ettiği yere birlikte getireceğiz.”