Dernekler
Giriş Tarihi : 01-10-2023 12:26   Güncelleme : 11-11-2023 20:12

Nakliyeci Trabzonlu istiyor!

Ticari araç, lojistik, yolcu ve yük taşımacılık sektörünün gür sesi Ulaşım Gazetesi, geleceğin şekillenmesi için gündeme katkıda bulunmaya devam ediyor. “UND Başkanı kim olmalı?” başlığı adı altında düzenlenen anket sona erdi. Anket sonuçlarına göre ise Nagihan Soylu birinci oldu.

Nakliyeci Trabzonlu istiyor!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 1974 yılında bir elin parmakları kadar nakliyecinin bir araya gelmesiyle kuruldu. 1980 yılında ise derneğin başkanlığını Saffet Ulusoy devraldı. 21 yıllık yönetimi 2001 yılında yine Trabzonlu olan Çetin Nuhoğlu yıktı. Nuhoğlu’nun ara verdiği dönemlerde Tamer Dinçşahin ve Engin Özmen gelse de yine koltuğu Çetin Nuhoğlu’na bıraktı. Çetin Nuhoğlu’nun bir dönem daha başkanlık yapıp yapmayacağı merak konusu olurken, bir Trabzonlu bir de Kayserili sahaya çıktı.

NABIZ YOKLANDI

Derneğin Genel Sekreteri Ergün Bilen, UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener’i de yanına alarak başkan adaylığını açıkladı. Unotransport’un yöneticisi Nagihan Soylu da firma temsilcilerini ziyaret ederek başkanlık için nabız yoklamaya başladı. Bilen ve Soylu’nun yürüttüğü çalışmaları ilk Ulaşım Gazetesi kamuoyuna duyurdu. Haber ile birlikte Ulaşım Gazetesi’nin internet sitesinde “UND Başkanı kim olmalı?” başlığı adı altında bir anket düzenlendi. Firma sahiplerinin de bir önceki seçimde aday olan Fevzi Çakmak’ı dile getirmesi üzerine; ankette Fevzi Çakmak, Ergun Bilen ve Nagihan Soylu yer aldı.

MUTHİŞ KATILIM

Ulaşım Gazetesi internet sitesinde yayımlanan haberi 17 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında 5 bin 169 kişi görüntülerken haber içerisinde yer alan ankete de 2 bin 21 kişi katılım gösterdi. Ankette yer alan adaylardan Fevzi Çakmak ve Nagihan Soylu Trabzonlu, Ergun Bilen ise Kayserili. Katılanların 769’u Nagihan Soylu’ya, 706’sı Fevzi Çakmak’a ve 537’si de Ergün Bilen’e oy kullandı. Yüzdelik dilimde ise; yüzde 38.22 Nagihan Soylu birinci olurken, yüzde 35.08 ile Fevzi Çakmak ikinci, yüzde 26.68 ile de Ergun Bilen üçüncü oldu. Mevcut Başkan Çetin Nuhoğlu’nun ise aday olup olmayacağı bilinmezken henüz kimi desteklediğini açıktan belli etmedi.