Dernekler
Giriş Tarihi : 17-09-2023 19:54   Güncelleme : 11-11-2023 20:14

UND Başkanı kim olmalı?

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 41’inci Genel Kurulu’na sayılı günler kala üyeler seçim heyecanına kapıldı. 40’ıncı Genel Kurulu’nda üyelerin oylarıyla bir dönem daha başkanlık görevine getirilen Çetin Nuhoğlu, yeni dönemde tüzük gereği olmayacak. UND’nin yeni dönem başkanının ise atama ile mi yoksa seçimle mi yapılacağı sektör tarafından merak konusu oldu.

UND Başkanı kim olmalı?

Ulaşım Gazetesi, hitap ettiği sektörün nabzını her zaman olduğu gibi tutmaya devam ediyor. UND seçimlerinin tarihi henüz açıklanmadı lakin Ulaşım Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre derneğin Genel Sekreteri Ergün Bilen ve Unotransport’un yöneticisi Nagihan Soylu adaylığını açıkladı.

DESTEK TURU BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre UND Genel Sekreteri Ergün Bilen, adaylığını açıklamasının ardından UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener’in ortak desteğini de alarak sektörün nabzını yoklamaya başladı. Ergün Bilen’i ise Unotransport’un yöneticisi Nagihan Soylu takip etti. Nagihan Soylu’nun yakın çevresine UND yönetimine talip olduğunu söylediği öğrenildi. Soylu’nun, “Nakliye ve lojistik sektörünün hak ettiği yere gelmesi için çalışmalar yapacağım” dediği öğrenildi. UND’ye bir üçüncü adayın çıkması kuvvetle muhtemel. Çünkü sektörün önde gelen firmalarından bazılarının yöneticileri; Fevzi Çakmak’ın aday olmasını ve başkanlık koltuğuna oturarak, sektörü en iyi şekilde temsil etmesini arzuladıklarını dile getirdi.

BİRLİK SORUNU!

Hatırlanacağı üzere Fevzi Çakmak, Çetin Nuhoğlu’nun karşısına çıktığında birlik vurgusu yaparak “İşimizin başındayız ve kendi sektörümüzü, kendimiz yöneteceğiz demişti. Çakmak, “Şuanda sektörün en büyük sorunu birlik-beraberlik olma sorunudur. Bizim sektörümüzün öncelikle birlik olmaya ihtiyacı var. Eğer birlik olamazsan ne saygınlığın olur, ne de birlikteliği yakalayamadığın için kimse seni dinler. Bizim birçok meslektaşımız var. Yan yana geldiğimizde gücümüz belli” diyerek seçim çalışmalarını başlatmıştı. Derneği’nin 41’inci Genel Kurulun da ise Fevzi Çakmak’ın aday olup olmayacağı merak konusu oldu.

Ulaşım Gazetesi’nin haber sitesinde “Sizce Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı kim olmalı?” başlığı altında bir anket düzenlendi. Ankete katılanlar; Fevzi Çakmak, Ergün Bilen veya Nagihan Soylu’ya oylarını verebiliyor.

Sizce Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkanı kim olmalı?
ANKETE KATILIP, OY VERMEK İÇİN TIKLAYIN!...