Kara
Giriş Tarihi : 23-10-2020 14:00   Güncelleme : 23-10-2020 14:03

Kâmil Koç’a kolay ulaşım

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kâmil Koç’un otobüs biletlerine artık otobüs-uçak bileti satış platformu obilet.com aracılığıyla da ulaşılabilecek. Kâmil Koç CEO’su Kadir Boysan, söz konusu iş birliği ile artık online mecralarda da ‘en erişilebilir’ marka olduklarını dile getirdi.

Kâmil Koç’a kolay ulaşım

Kâmil Koç biletleri, obilet.com üzerinden satışa açıldı. Bini aşkın araçlık filosuyla 60’tan fazla il ve 200’ü aşan noktaya yolcu taşımacılığına devam eden Kâmil Koç’un seferlerine, bundan böyle obilet.com ve Obilet mobil uygulamaları üzerinden de ulaşılabilecek. İş birliği ile yolcular uygulama üzerinden, Kâmil Koç seferlerine ait biletleri satın alabilecek veya iptal ve iade işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

İKİ OYUNCU BİR ARADA

Obilet CEO’su Yiğit Gürocak, “Her geçen gün genişleyen portföyümüze sektörün lider oyuncularından biri olan Kâmil Koç’un da katılıyor olmasını gururla ve sevinçle karşıladık. Milyonlarca ziyaretçimizi Kâmil Koç ile buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Obilet kullanıcıları uzun zamandır Kâmil Koç biletlerine de platformumuz aracılığıyla kolayca ulaşmayı bekliyordu. Kullanıcı memnuniyetini hedef alarak otobüs firmalarıyla iş birliği kurmaya ve aramızdaki ilişki ağını genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

ERİŞİLEBİLİR MARKA

Kâmil Koç CEO’su Kadir Boysan ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Türkiye’nin en çok ziyaret edilen bilet satış platformu obilet.com’la iş birliği içinde olmak bizi son dereme memnun etti. Bu iş birliği hem bizi hem de obilet.com’u çok daha ileriye taşıyacaktır. Daha fazla müşteriye ulaşmak ve daha fazla yolcuyu güvenli yolculukla tanıştırmak istiyoruz. obilet.com bizim için bu amacımızı gerçekleştirme yolunda büyük fırsatlar sunuyor. Kâmil Koç, 2019 yılında otobüs taşımacılığı küresel lideri FlixBus tarafından satın alınması sonrası büyümeye devam ediyor. Şu an tüm yurda yayılmış 600’ü aşan bilet satış noktası ile Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir bir marka konumundayız. Obilet iş birliği ile bu konumumuzu daha da perçinliyor ve artık online mecralarda da en erişilebilir marka oluyoruz.”