Lojistik
Giriş Tarihi : 07-11-2020 20:58   Güncelleme : 07-11-2020 20:58

Forklift ile büyüdü

Temsa İş Makinaları, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Crown Depo Çözümleri ve Komatsu forklift ile büyümesini sürdürüyor. Forklift ve depo ekipmanları üreticilerinden Crown, satış adetlerini yüzde 94 artırarak pazarda kendinden söz ettirirken, Komatsu satış adetlerini yüzde 27 arttırdı.

Forklift ile büyüdü

Hizmet odaklı yaklaşımıyla müşterilerinin çözüm ortağı olan Temsa, endüstriyel ürünlerde hizmet sunduğu Crown Depo Çözümleri ve Komatsu forklift markalarıyla 2020 yılında sürdürdü. Crown, depo ekipmanları pazarında ise payını yüzde 50 oranında arttırmayı başardı.

DEĞER KATIYOR

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, “Crown ile uzun vadeli hedefimiz tedarik zinciri ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin öncelikli tercihi olmak. Orta vadeli hedefimizin ise iki basamaklı pazar payına ulaşmak olduğunu söyleyebilirim. Fakat bu hedefe ilerlerken sadece forklift veya depo ekipmanı tedarik eden değil, aynı zamanda depolama konusunda iş ortaklarına çözüm sunan ve danışmanlık hizmeti veren bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Komatsu forklift özellikle dizel ürün grubunda kullanıcıların aklına gelen ilk markalardan biri. Burada bizim için önemli olan müşterilerimizin işine değer katmaya devam ederek onların ilk tercihi olmak” dedi.