Lojistik
Giriş Tarihi : 18-12-2020 19:20   Güncelleme : 18-12-2020 19:20

DKV Hedefi tutturdu

DKV Euro Service Türkiye, bu yıl salgının etkisiyle zorlaşan lojistik süreçlerini kolaylaştırarak nakliyecinin yükünü hafifletti. Türkiye’deki pazar payını hızla artıran şirket, bu atılımlar aracılığıyla 2020’de büyüme hedeflerine eriştiğini açıkladı.

DKV Hedefi tutturdu

Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmeti veren DKV Euro Service, sektördeki salgının etkisine rağmen 2020 yılında açıkladığı büyüme hedeflerini tutturdu. Nakliyeciye zaman ve hız kazandırmanın yanı sıra, maliyetlerini de düşüren çözümler üreten DKV’nin Türkiye’deki pazar payı 2020’de büyümeye devam etti.

ÜRÜNLER GELİŞTİK

DKV Euro Service Türkiye Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “43 ülkede ofisimiz var. 2020 yılında sağlık tedbirleri kapsamında pek çok kısıtlama varken mal sevkiyatına özveriyle devam eden nakliyecilerin işlerini kolaylaştırmak için çalıştık. DKV Türkiye’de ise 2020 yılı büyüme hedeflerimize ulaştığımız bir yıl oldu. Çünkü Almanya’daki merkezimiz Türk nakliyecinin ihtiyaçlarına öncelik vererek yeni hizmet ve ürünler geliştirdi ve geliştirmeye devam edecek. Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz pek çok atılımla mobilitenin korunmasına önemli katkılar sağlayan yeni ürün ve hizmetleri kullanıma sunduk. Türkiye’de 2021 yılında da geride bıraktığımız senelerin üzerine kazanımlar koyacağımızı öngörüyoruz” dedi.