Lojistik
Giriş Tarihi : 06-03-2021 21:09   Güncelleme : 06-03-2021 21:09

Müşteri kazandırır!

Fevzi Gandur Logistics, müşteri deneyimi departmanı kurarak aksiyonlarına bir yenisini ekledi. Şirket Müdürü Müge Karahan, yeni yapılanmaları sayesinde müşterilerinin iş süreçlerini yönettiklerini açıkladı. Karahan, “Müşteriyi kazanmak zor, elde tutmak ise çok kıymetli” dedi.

Müşteri kazandırır!

Lojistik sektörünün köklü markalarından Fevzi Gandur, yatırımlarına iş süreçlerini yenileyerek devam etti. Şirket, tüm alanlarda daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla müşteri deneyimi departmanı kurdu.

ÇÖZÜM ORTAĞI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fevzi Gandur Müdürü Müge Karahan, “Rekabetçi ortamda müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Ekibimiz, müşterilerimizin şirketimizdeki çalışanıymış gibi proaktif bir görev üstleniyor. Tüm işleri ve süreçleri birebir takip ederek şirketlere düzenli bilgilendirme yapıyor ve raporlar sunuyor. Amacımız fark yaratmak ve müşterilerimizin tedarikçisi değil, çözüm ortağı olmak. Bu bilinçle müşterilerimizi daha etkin dinleyeceğiz. Verdiğimiz hizmeti daha özel şekilde almalarını sağlayacak bir ortam yarattık. Müşterilerimizin aldıkları hizmetin karşılığındaki memnuniyet derecesini temel motivasyonumuz olarak belirledik. İş yapış modelimizi de buna uyarladık” ifadesini kullandı.