Deniz
Giriş Tarihi : 18-04-2021 20:46   Güncelleme : 18-04-2021 20:46

Hat güçlendirildi

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa hattında hizmet veren DFDS, intermodal taşımacılık faaliyetlerini genişletti. DFDS, Nürnberg- Trieste doğrudan demiryolu bağlantısını 11 Nisan 2021'den itibaren Çobantur Boltas iş birliğiyle eklediği yeni haftalık gidiş- dönüş seferlerle güçlendirdi.

Hat güçlendirildi

DFDS Akdeniz İş Birimi, intermodal alt yapısını genişletmeye devam ederken, Çobantur Boltas iş birliği ile hizmete giren Nürnberg- Trieste demiryolu bağlantısını haftalık programına eklediği 2. gidiş – dönüş seferiyle güçlendiriyor. Yeni seferler sayesinde Türkiye’den yüklenen treyler ve römorklar, lojistik hizmetinin daha da önem kazandığı bu günlerde Avrupa’daki alıcılarına çevreye dost ve en hızlı şekilde ulaşıyor.

YENİ SEFERLER

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, Nürnberg-Trieste bağlantısına eklenen yeni seferlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı. “DFDS Akdeniz İş Birimi, hali hazırda güçlü olan intermodal alt yapısına güç katmayı sürdürmektedir. Yeni hattımız primeRail Gmbh ile ortak girişimimiz olan intermodal yetkinlik merkezimizin ilk çözümüdür. Sağladığımız hizmetleri yeni seferlerle güçlendirdiğimiz için mutluyuz.”