Dernekler
Giriş Tarihi : 23-05-2021 20:42   Güncelleme : 23-05-2021 20:42

YALAN SÖYLEDİLER!

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, 15 Haziran’da yapılacak derneğin genel kurulu ve başkanlık seçimi ile ilgili yapılan açıklamaların kendisiyle birlikte sektörü de üzdüğünü söyledi. Kişisel hırslar için sektörün birlikteliğini bozacak açıklamaları tasvip etmelerinin mümkün olmayacağına vurgu yapan Nuhoğlu, yönetim kurulu ile bölgeleri tek tek dolaşacağını açıkladı. Nuhoğlu, “Benden duymadığınız hiçbir söyleme itibar etmeyin” dedi.

YALAN SÖYLEDİLER!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) 15 Haziran’da 40’ıncı olağan seçimli genel kurul toplantısını yaparak yeni yönetimi belirleyecek. Derneğin yeni dönem yönetimi için iki aday yarışıyor. Birlikte Güçlüyüz Platformu’nun yaptığı açıklamalara UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Seçim için yapılan acıkmalar sektörde büyük rahatsızlıklara neden olurken, sektördeki birlikteliği bozacak bir amaca dönüştü” diyerek tepki gösterdi. Başkan Nuhoğlu, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, bunu tasvip etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

DOĞRULARI SÖYLEYİN!

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Seçim için yapılan bölge ziyaretlerindeki açıklamalar, tüm sektörde rahatsızlık yarattı. Kişisel hırslar için yapılan ve çıkar gruplarına hizmet ederek sektörün birlikteliğini bozacak açıklamaları tasvip etmemiz mümkün değildir. Açıklamaların amacı buysa; UND yönetim kurulu ve çalışma grupları ve aklıselim üyelerimiz buna izin vermez. Hakkımda dedikodu üreterek algı oluşturmaya kimsenin gücü yetmez. Güneş balçıkla sıvanmaz! Tüm bölgeleri, yönetim kurulu üyeleriyle tek tek dolaşacağım. Üyelerimizin, benden duymadıkları hiçbir söyleme itibar etmemelerini rica ediyorum” açıklamasını yaptı.