Dernekler
Giriş Tarihi : 28-06-2021 23:09   Güncelleme : 28-06-2021 23:09

Hep güçlüyüz!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin 40’ıncı olağan genel kurulu 24 Haziran 2021 tarihinde yapıldı. Katılımın yoğunluğuna dikkat çeken UND Birlikte Güçlüyüz Platformu, 47 yıllık UND tarihinde ayrıca bir ilk yaşandığını vurguladı. UND Birlikte Güçlüyüz Platformu sözcüsü, “Mesleğimiz adına dik duruş sergileyen sorumluluk sahibi meslektaşlarımızın mücadelesi her türlü takdire şayandır” ifadesini kullandı.

Hep güçlüyüz!

TAKDİRE ŞAYAN

UND Birlikte Güçlüyüz Platformu, yayımladığı basın bildirisinde, 2020 yılı Mart ayından beri ertelenen genel kurul yönetim adaylık süresince kendilerini destekleyen sektör mensuplarına teşekkür etti. Yayımlanan basın bildirisinde; “Yaşatılan her türlü zorluğa, olumsuzluğa ve eşitsizliğe rağmen; bu süreçte Platformumuza cesaretle dahil olup destek vererek, mesleğimiz adına dik duruş sergileyen sorumluluk sahibi meslektaşlarımızın bu mücadelesi her türlü takdire şayandır. Yüksek bir fazilet örneği olan bu mücadele, sektör tarihine altın harflerle yazılacaktır” denildi.

MAL KAÇIRIR GİBİ

Bundan sonraki süreçte de sektörün geleceğine ve ekmeğine sahip çıkacaklarını vurgulayan UND Birlikte Güçlüyüz Platformu, açıklamasında aynen şu ifadelere yer verdi: “Her şeyden önemlisi geçmiş dönemin muhasebesi yapılmadı. Sektörel güncel sorunlar tartışılmadan; Kamu, STK ve basın temsilcilerinden yoksun şekilde bir oldubitti ile gerçekleştirilen bu genel kurulun 47 yıllık UND tarihinde bir başka örneği yoktur. Bunu da tüm kamuoyu, sektör ve sektör basınının takdirlerine bırakıyoruz. Bu vesile ile Yönetime seçilen arkadaşlara başarılar diler; sektör mensupları olarak ve mesleğimiz adına, bundan sonraki çalışmalarının takipçisi olup sektörümüze sahip çıkmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.”