Demir Yolu
Giriş Tarihi : 30-06-2021 23:11   Güncelleme : 30-06-2021 23:11

Lojistikte güçlü ortak

DFDS Akdeniz iş birimi, feribot ve demiryolu taşımacılığını birleştiren intermodal taşımacılık çözümlerine yatırım yaptı. DFDS'nin Trieste liman terminalinden geçen tüm yük hacimlerinin yaklaşık yüzde 50'si Avrupa'daki noktalara demiryolu ile taşınıyor.

Lojistikte güçlü ortak

Uzun vadeli iş birliği kapsamında DFDS, primeRail ile Ticari Yetkinlik Merkezi’nin yanı sıra Troisdorf/ Köln’de bir Operasyonel Yetkinlik Merkezi kuracak. Demiryolu hizmetlerine odaklanmak, operasyonları daha da büyütmek ve optimize etmek için fırsatlar sağlayacak.

KESİNTİSİZ TAŞIMACILIK

Konuya ilişkin bir açıklama yapan DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, “Güvenilir, yüksek kaliteli ve kesintisiz bir taşımacılık ağı sağlamak için intermodal müşteri çözümlerine büyük yatırımlar yapıyoruz. Feribot rotalarımız ve lojistik hizmetlerimizle birlikte demiryolu taşımacılığına yönelik artan bir talep görüyoruz. PrimeRail ile ortaklığımız, ek intermodal çözümler sunmamızı sağlıyor. Müşteriler, ünitelerini Türkiye'deki terminallerimize bırakabiliyor ve Avrupa'da son varış noktalarına çok yakın bir şekilde teslim alabiliyor” ifadesini kullandı.

HAFTADA 80 TREN SEFERİ

DFDS Akdeniz İş Birimi, Trieste'den Köln, Bettembourg, Wels/Lambach, Ostrava ve Nürnberg olmak üzere şirketin esas olarak 5 tren hattını işletiyor. DFDS Akdeniz İş Birimi, rutin sefer düzeninde Trieste'ye ve Trieste'den olmak üzere haftada 80 seferden fazla tren seferi sağlıyor. DFDS, Avrupa'da taşımacılık ve nakliye hizmetleri sunmaktadır. 8.000'den fazla nakliyeci, DFDS’nin gemi ve liman terminali hizmetlerine ek olarak esnek taşımacılık ve lojistik çözümlerinden faydalanıyor. 20’den fazla ülkede gemi ve ofislerde hizmet veriyor.