Lojistik
Giriş Tarihi : 18-09-2022 22:30   Güncelleme : 18-09-2022 22:30

Pazarını büyütecek!

Dijital nakliye ağı TruKKer, yatırım şirketi lnvestcorp liderliğinde, C serisi turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. TruKKer, yeni aldığı yatırımla; teknolojiyle desteklenen operasyonel süreçlerini geliştirmeyi, hedef pazarlarını büyütmeyi, pazara yeni ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyor.

Pazarını büyütecek!

Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya’da dijital nakliye platformu hizmeti sunan TruKKer, C serisi yatırım turunda Mubadala Investment Company'nin devam etmekte olan yatırımına ek olarak; Suudi Arabistan merkezli Riyad Valley Capital, Mısırlı Reliance Group, Irak merkezli March Holding ve önde gelen global alternatif yatırım şirketi lnvestcorp’tan 100 milyon dolarlık finansman sağladı. 2016 yılında kurulan şirket, bu yılın Mart ayında 96 milyon dolarlık seri B yatırımı aldı.

CİROSU, 2 KAT ARTTI

Konuya ilişkin bir açıklama yapan TruKKer Genel Müdürü Hakan Arıkan, “Şirketimiz, yeniçağ teknolojisi ile bu teknolojiden güç alan operasyonel mükemmelliğin benzersiz bir birleşimidir. Emin adımlarla ilerleyerek, son beş yıl içinde kilit pazarlarımızda en büyük operatörler arasına girmeyi başardık. Investcorp dâhil birçok saygın global yatırımcının bu zorlu fon yaratma ortamında sağladıkları finansal destek, büyüme stratejimize net bir şekilde güven duyulduğunun göstergesidir. Bu ek büyüme sermayesi desteğiyle, tüm yatırımcılarımız ve paydaşlarımız için önemli bir değer yaratmak istiyoruz. TruKKer, bu pazar fırsatını değerlendirmek için teknolojik, finansal ve operasyonel anlamda güçlü bir şekilde konumlanmaya devam edecek” ifadesini kullandı.