Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

UND Deniz’in CEO’su Ahmet Özşahin

Uzun yıllar otomotiv sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Ahmet Özşahin, UND Deniz Taşımacılığı A.

UND Deniz’in CEO’su Ahmet Özşahin

Uzun yıllar otomotiv sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Ahmet Özşahin, UND Deniz Taşımacılığı A.Ş.’nin CEO’su . Özşahin, yeni görevine Haziran 2010 tarihi itibariyle başladı.

UND Deniz Taşımacılığı A.Ş.’nin CEO’luğuna getirilen Ahmet Özşahin, “Takım arkadaşlarım ile birlikte uluslararası nakliyecilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyorum. UND Deniz Taşımacılık A.Ş.’nin daha iyi bir konuma gelmesi için 3 yıllık stratejik planlarımızı oluşturarak çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başladık. Şuanda 3 gemi ile Tekirdağ Akport ve Fransa Toulon Limanları arasında Ro-Ro taşımacılığı hizmeti veriyoruz” .

Ahmet Özşahin Kimdir?

Ahmet Özşahin, Hacettepe Üniversitesi Ekonomi bölümü yüksek lisans mezunudur. Profesyonel iş hayatına 1977 yılında başlayan Özşahin, sırasıyla Çümitaş, Temsa, Tırsan, Magna Interior Automotive Sanayi şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Özşahin son olarak Temsa Egypt Genel Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi. Haziran 2010 tarihi itibariyle ise UND Deniz Taşımacılığı A.Ş.’nin CEO’su olarak atandı. 1953 yılı doğumlu olan Özşahin, evli ve bir çocuk babasıdır.