Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Denizcilere özel kaynak planlaması yazılımı

Logo Yazılım, denizcilik sektörüne özel ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) yazılımı Easyship’i satın alarak sektörün kullanımına sundu.

Denizcilere özel kaynak planlaması yazılımı

Logo Yazılım, denizcilik sektörüne özel ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) yazılımı Easyship’i satın alarak sektörün kullanımına sundu. Sektörde bu sayede; iş süreçlerinin daha iyi planlanacağı, maliyetlerin düşürülüp verimlilik artışı sağlanacağı ve üretilen doküman ve bilgilerin kayıt altına alınarak kullanıcılara açılması hedefleniyor.

Hydron Yazılım ve Danışmanlık firması tarafından geliştirilen Yazılım, Denizcilik Sektörünün ERP’si olarak tanımlanıyor. Logo’nun Denizcilik Sektörüne özel yeni ürün hattı, Logo Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, Logo İcra Kurulu Başkanı Ali Güven ve Hydron Yazılım Yönetici Ortağı Haydar Koçak’ın katılımıyla gerçekleşen bir basın toplantısında duyuruldu.

Logo Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, teknolojinin ve yazılımın gücünü kullanarak firmaların verimliliklerini artırmaları ve küresel rekabet avantajı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi. Tekbulut, 26 yıldır farklı sektörlerdeki KOBİ’lere hizmet verdiklerini ve ihtiyaçlarını çok iyi anladıklarını belirterek, “Türkiye’nin en iyi ve en büyük yazılım geliştirme makinesiyiz” diye konuştu.

Easyship yazılımını bünyelerine katarak, güçlerini sektörel bilgi birikimleriyle birleştireceklerini ve denizcilik sektöründeki müşterilere en iyi hizmeti vereceklerini belirten Tekbulut, “Böyle bir yazılım kullanmadan Türk gemilerinin dünya limanlarında başarılı ve kârlı bir şekilde yürümesi pek mümkün değil artık” . Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı Ali Güven de bu tür projelerin bireysel olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, bunların bir vizyonun parçaları ğunu aktardı.