Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Yaz boyunca yolcu bileti 3 ve 6 TL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 2013 yaz sezonuna indirimli bilet kampanyasıyla girdi.

Yaz boyunca yolcu bileti 3 ve 6 TL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 2013 yaz sezonuna indirimli bilet kampanyasıyla girdi. 1 Temmuz – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada İstanbul – Bursa hattında biletlerin 3 ve 6 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi. Kampanyanın Ramazan Bayramı’nı da kapsadığı öğrenildi.

İDO; Kabataş- Kadıköy-Bursa hattında devam eden İdobus seferlerinde, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihlerinde geçerli olacak yeni tarifesini açıkladı. İdobus’te hem seferler sıklaşıyor, hem de 3 ve 6 TL’den başlayan çok hesaplı 100 bin bilet İdobus yolcularını bekliyor.

Yaz ayları boyunca 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak İdobus’ün yeni tarifesi kapsamında, İstanbul’dan Bursa’ya Kadıköy uğramalı seferler tam 2 katı artırıldı ve seferler günde karşılıklı 3 iken 6’ya çıkarıldı. Tatil seyahatlerinin artmasıyla birlikte yaşanacak yoğunluğa yeni seferlerle yanıt verilirken, çok avantajlı fiyatlar da devam ediyor. İdobus’ün yeni yaz tarifesinde, Kabataş-Kadıköy-Bursa hattında tam 100 bin koltuk sadece 3 TL ve 6 TL’lik fiyatlardan satışa sunuldu. Üstelik yaz tarifesi dönemine denk gelen ve yoğunluğun zirveye çıktığı Ramazan Bayramı da bu tarifeye ve avantajlı fiyatlara dahil. İdobus, geçtiğimiz Nisan ayı başında, İstanbul’da Avrupa yakasından ğu gibi Anadolu yakasından da avantajlı Bursa seyahati yapmak isteyenleri düşünerek Kadıköy iskelesini İdobus hattına eklemişti. İDO’da, avantajların yaz ayları boyunca devam edeceği bildirildi.