Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-11-2014 18:46   Güncelleme : 27-11-2014 18:46

Ankaralı ÖHO esnafı MAN alıyor

Ankaralı Halk Otobüsü Esnafı, 5 NEOPLAN Tourliner otobüs satın aldı. Dernek Başkanı Kara, “Ankaralılar NEOPLAN Tourliner kalitesiyle çok daha konforlu seyahat edecek” dedi. MAN TopUsed güvencesiyle alınan araçlar Ankaralılar’ın hizmetine sunuldu.

Ankaralı ÖHO esnafı MAN alıyor

Ankaralı Halk Otobüsçüler de MAN TopUsed müşterisi . Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği, MAN TopUsed’dan 5 adet NEOPLAN Tourliner satın aldı.

MAN’ın Ankara’daki fabrika sahasında düzenlenen teslimat töreninde konuşan Ankaralı Halk Otobüsü Esnaflar Derneği Başkanı Kurtuluş Kara, “Derneğimizin kuruluşunda bir söz vermiştik. Hizmet kalitemizi yükselterek hem Büyükşehir Belediyemizi, hem Başkentli vatandaşlarımızı memnun edeceğiz. Bugün bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atıyoruz. NEOPLAN kalitesi, Tourliner nitelikleri ve MAN sağlamlığının yanında şehir içinde yüksek kilometrelere rağmen düşük işletme maliyetleri ve yakıt tasarrufu bizi fazlasıyla cezbetti. MAN TopUsed güvencesi de hiçbir endişeye mahal bırakmadı. Sözümüzü tutuyoruz, Başkentliler artık daha konforlu yolculuk edecekler” diye konuştu.
 
MAN TopUsed’a ilgi artıyor
 

MAN adına MAN TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün ve MAN TopUsed Otobüs Satış Yöneticisi Aydın Çakmak da teslimat törenine katıldı. Cüneyt Ergün, “MAN TopUsed her geçen gün daha yoğun ilgi görüyor. Orijinal yedek parçada yüzde 38’e varan indirimler ve uygulamaya başladığımız yeni strateji ikinci elde de MAN’ı çok daha cazip hale getiriyor” şeklinde konuştu.