Kara
Giriş Tarihi : 20-04-2015 21:21   Güncelleme : 20-04-2015 21:21

Özkaymak Neoplanlarla daha güçlü

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, müşterilerine daha güvenli ve daha konforlu yolculuk sunmak için kendi ile yarışıyor. 2015 yılında 1 milyon 800 bin yolcu taşımayı hedefleyen firma, 2015'i yatırım yılı ilan etti. Özkaymak Turizm, 8 adet Neoplan Tourliner alarak özmal otobüs sayısını 98'e çıkardı. Yıl içerisinde 22 adet daha otobüs alınacağı bildirildi.

Özkaymak Neoplanlarla daha güçlü

Özkaymak Turizm, siparişini verdiği 8 adet Neoplan Tourliner EEV otobüsünü törenle teslim alarak filosunu güçlendirdi. Alınan otobüsler için kurban kesildi ve şehir turunun ardından sefere uğurlandı. Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Özkaymak, "Sevdamız Türkiye ve Türk halkına daha konforlu ve kaliteli hizmet sunmak için sürekli kendimizi yeniliyoruz. Yaptığımız yatırımlarla halkımıza güvenli seyahat imkanı sunmanın mutluğunu yaşıyoruz. Yüce Türk halkı herşeyin en iyisine layıktır ve bizde onlara hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" .

 

Otobüs Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak ise konuya ilişkin şöyle konuştu: Yaptığımız bu yatırım ile özmal otobüs sayımız 98'e çıktı. Siparişini verdiğimiz otobüslerimizi de yıl içerisinde teslim alacağız. Şuanda 45 il de 80 yazıhane ile hizmet veriyoruz. Sezonla birlikte 9 yeni hat daha açacağız. 2015'e girdiğimizde kendimize bir hedef koyduk ve k ki; 'yıl içerisinde 1 milyon 800 bin yolcu taşıyacağız.' bu hedefimize de yaptığımız yatırımlar ve kombine taşımacılığa entegre hatlarımızla ilerliyoruz. Bilet fiyatlarını düşürerek rekabet yapılmaz, rekabet hizmet kalitesiyle yapılır. Bizde bunun bilincindeyiz ve yolcularımıza daha konforlu ulaşım hizmeti sunmak için çalışıyoruz.