Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-01-2016 23:53   Güncelleme : 14-01-2016 23:53

Man’ı 18 yıldır PO yağlıyor

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarından Man, madeni yağ pazarında Petrol Ofisi ile sürdürdüğü işbirliğinde 18 yılı geride bıraktı. Her iki firma da iş birliklerini önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldı.

Man’ı 18 yıldır PO yağlıyor

Man, ileri teknolojili, dayanıklı, yüksek standartlı ve düşük işletme giderlerine sahip araçlarında, hem üretim hem de satış sonrası hizmetler aşamasında, Türkiye’de uzun süredir Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ı tercih ediyor.

İş birliğinin yeni dönemde de devam ettirilmesine ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan OMV Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu,18 yılı geride bırakan ve karşılıklı yapılan anlaşma doğrultusunda bir dönem daha uzatılan birliktelikten Petrol Ofisi olarak büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gürsu, “Türk ve dünya otomotiv endüstrisinin önde gelen markaları, araçlarında maksimum koruma ve tasarruf için, hem ilk dolum hem de satış sonrasında Petrol Ofisi’nin ürünlerini kullanıyor. Petrol Ofisi olarak ticari araç sektörünün öncü markalarından Man ile sürdürdüğümüz bu iş birliğimizi uzun yıllar devam ettirmeyi hedefliyoruz” .

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ise, hem iç hem de ihracat pazarları için ürettikleri ağır vasıtaların ilk dolumu ve servis değişimlerinde, PO’yu tercih ettiklerini söyledi. Bekiroğlu, “Man, ilk dizel motorun patentini almasından bu yana; konfor, performans, teknoloji ve yaşam boyu maliyetler gibi birçok alanda öncülük yaparak, sektörün standartlarını belirlemektedir. Man aynı şekilde satış sonrası hizmetlerde sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye’de sektörün öncüsü konumundadır. Bu haklı konum, iş ortaklarını da bu anlayışa uygun olarak alanında öncü kurumlar arasından seçmesiyle kazanılmıştır. PO Madeni Yağlar, alanında Türkiye’nin en önde gelen markası konumunda. Yetkili servislerimizde de PO Madeni Yağlar ürünleri kullanılarak ve ortak pazarlama faaliyetleri yürüteceğiz. Bu sayede de Man’ın yaşam boyu iş ortakları olan müşterileri için artı değer yaratılacak” diye konuştu.