Kara
Giriş Tarihi : 23-06-2016 18:17   Güncelleme : 23-06-2016 18:17

Nihat Kırmızı: Doğa Sigorta'da Ulaşım'ın yeri ayrı

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sigorta şirketlerinden Doğa Sigorta, katılım sigortacılık ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Mutlak müşteri memnuiyeti ilkesiyle hareket eden şirket, bayileriyle de sık sık bir araya gelerek sahaya hakim olmaya çalışıyor.

Nihat Kırmızı: Doğa Sigorta'da Ulaşım'ın yeri ayrı

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Başkan Yardımcısı  Arif Küme, Genel Müdür Coşkun Gölpınar ve Bölge Müdürü Muharrem Turhan, Ulaşım Sigorta'yı ziyaret ederek şirket yetkilileriyle bilgi alış-verişinde bulundu. Doğa Sigorta yöneticileri görüşme sonrası Ulaşım Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu'nun davetlisi olarak Cevahir Otel'de iftar programına katıldı. Davette Ulaşım Sigorta Yönetim Kurulu üyeleri Gaffar Güder, Menaf Güder ve Göksal Purtuloğlu ile şirket personeli de hazır bulundu.

Ulaşım Sigorta'nın sektördeki 35 yıllık geçmişine vurgu yapan Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, "Tecrübe bizim için çok önemlidir ve her saygı duymuşuzdur. İşimiz hizmet, gücümüz ise halkımızdır. Biz yüzde 100 yerli sermayeli bir şirketiz ve kazancımızı tekrar ülkemiz insanı için tasarruf ediyoruz. Biz sektörde faizsiz sigortacılığı yani katılım sigortacılık ürünlerini savunuyoruz ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı yapıyoruz. Ulaşım Sigorta bizim önemli bir bayiimizdir. Kentiçi toplu taşıma sektörüyle başlayan 35 yıllık bir sektör geçmişleriyle bugün Türkiye genelinde tüm sigorta branşlarıyla sektöre hakim bir şirket lar. Kendilerini özellikle halk otobüs sektörünün duayenleri arasında sayabiliriz. Ulaşım Sigorta hem taşıma sektörüne hem de sigorta sektörüne hakim. Onların tecrübesinden biz de faydalanıyoruz. Dolayısıyla Doğa Sigorta içerisinde Ulaşım Sigorta'nın ayrı bir yeri var" .

HEP MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ

Müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini dile getiren Ulaşım Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu ise şöyle konuştu: "Bizim birinci öncelik müşterinin memnuniyeti ve hizmet kalitesidir. Bir müşterinin kalbini kırdığınızda bundan en az 100 müşteriniz dolaylıda olsa etkilenir, onlarda kötü bir imaj bırakırsınız. Ulaşım Sigorta olarak 35 yıldır bizler iş ortaklarımız ile birlikte her daim gülümseyen müşteri için çalışıyoruz. Bu arada diğer acentelerimizin yanında Doğa Sigorta'nın da büyük katkılarını yadsıyamaz. Ne her hangi bir konuda başımız sıkışsa, Doğa Sigorta'ya müracaat ediyoruz. Anında imkanlarını seferber ederek bizlere yardımcı oluyorlar. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı'nın şahsında tüm Doğa Sigorta çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim."