Güncel Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2016 17:46   Güncelleme : 30-10-2016 17:46

Goodyear’ın filo müşterileri kamyon yarışında

FIA Avrupa Kamyon Yarışları’nın Çek Cumhuriyeti’nin Most şehrindeki ayağını, Goodyear filo müşterileriyle birlikte izledi. Şampiyonaya katılan tüm kamyonların önümüzdeki üç yıl boyunca lastiklerini sağlayacak olan Goodyear’ın misafiri olan filo müşterileri, ayrıca Prag ve Karlovy Vary’i gezme şansı buldu.

Goodyear’ın filo müşterileri kamyon yarışında

Goodyear, sezon başında Federation Internationale de l’Automobile (FIA) ile imzaladığı anlaşmayla birlikte FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın lastik ortağı . Çek Cumhuriyeti’nin Most şehrinde gerçekleşen altıncı ayağına filo müşterilerini de davet eden Goodyear, yarışların heyecanının onlarla paylaştı. Organizasyondan etkilenen filo yöneticileri, Goodyear’ın ürünlerine ve markaya olan güvenlerini ifade etti.

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör, “Şampiyonaya katılan tüm kamyonlarda, önümüzdeki üç yıl boyunca yarışlar için özel olarak geliştirilen Goodyear Kamyon Yarışı lastikleri kullanıldı. Ticari araçların gövde gösterisi olan böyle bir organizasyonun ortağı olmak gurur verici. Bu mutluluğu güçlü işbirliği içinde ğumuz filo müşterilerimizle paylaşmak istedik” .