Otomotiv
Giriş Tarihi : 23-10-2017 16:29   Güncelleme : 23-10-2017 16:49

En iyi tasarım BMC'nin

Türk otomotiv sektörünün önde gelen milli markası BMC, küresel arenada liderlik yolunda hızla ilerliyor. 5 otobüsüyle fuara katılan BMC, Busworld Academy tarafından verilen Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülü'ne layık görüldü.

En iyi tasarım BMC'nin

Yeni şehiriçi otobüs serisi Neocity, uluslararası markaların rekabet ettiği yarışmada ödül alan tek Türk markası olan BMC . Fuarda 5 yeni otobüsünün tanıtımını yapan BMC'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.  Otomotiv severler BMC standında sergilenen; Neocity Ailesi’nin 8,5 metre Dizel, 8,5 metre Elektrikli ve 10 metre Dizel versiyonlarından oluşan 3 üyesi ile Procity CNG 12 metre ve 14 metre Apron araçlarını yakından görme şansı buldu.

"Milli bir marka olarak yepyeni ürünlerimiz ile Busworld Fuarı’nda olmaktan ötürü gururluyuz" diyen BMC İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Taha Yasin Öztürk, “50 yılı aşkın bilgi ve deneyimimizle milli bir marka olarak küresel arenada lider olma amacını taşıyoruz. Burada ilk kez sergilediğimiz Yeni Şehir içi Otobüs Ailemiz Neocity için markamıza verilen bu ödül de amacımıza ne kadar odaklanmış ğumuzun kanıtı” ifadesini kullandı.