Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-01-2024 21:37   Güncelleme : 05-03-2024 21:11

En iyisi Marubeni idi!

Alman yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, Türkiye’deki yeni iş ortağı olarak Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’yi tercih etti. Bomag CEO’su Ralf Junker, “Çok uzun zamandır Türkiye’deyiz. Biz her zaman müşterimize kaliteli hizmet sunabilmek için en iyisi ile çalışırız. Marubeni’de Türkiye’nin en iyisidir” dedi.

En iyisi Marubeni idi!

Dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten Marubeni, geniş ürün gamı ve sunduğu hizmetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Komatsu iş makineleri ile Türkiye’de tecrübe kazanan Marubeni, halkasına yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag’ı de ekledi. Bomag’ın Türkiye’deki kullanıcılarına 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Marubeni hizmet verecek. Bomag için İstanbul ve Ankara’da merkez oluşturan Marubeni, Türkiye genelinde ise 10’un üzerinde servis noktası ile satış sonrası hizmet sunacak.

HEP MÜŞTERİNİN YANINDA

Marubeni’nin Bomag Türkiye distribütörlüğü, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı. Toplantıda konuşan Marubeni Genel Müdürü Eşref Zeka, her zaman müşteri odaklı çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Zeka, “Bizim amacımız, müşteriye araç satıp geriye çekilmek değildir. Her zaman ve her koşulda müşterimizin yanındayız. Yenilikçi modellerimiz ile bu yolu birlikte yürüyoruz. Müşterimizin çözüm ortağıyız. Hakkaniyet, inivasyon ve uyum bizim için çok önemlidir. Bu 3 eksen içerisinde müşterimize yardımcı oluyoruz. İş makinelerinde 40 yılı aşan tecrübemiz ile sektörde öncüyüz. Bomag’a katkı sağlamak için birlikte hareket etme kararı aldık. Bomag markası, şirketimizin vizyonu ve değerleri ile birebir örtüşüyor. Yol makineleri sektöründe, standartları daha da yukarıya çekerek, Bomag ile birlikte adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.

YOLA KOYULDULAR!

Bomag CEO’su Ralf Junker ise konuşmasına şirketin tarihçesini anlatarak başladı. “35 yıldır Bomag’tayım. Üniversiteden mezun oldum ve mühendis olarak Bomag’ta işe başladım. Araçlarımızın üretiminde ve tasarımında bizzat çalıştım” diyen Ralf Junker, 2017 yılında ise CEO’luk görevine terfi ettirildiğini söyledi. Marubeni’ye çok güvendiklerinin altını çizen Ralf Junker, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Uzun zamandır Türkiye’deyiz. İstanbul Havalimanı yapımında araçlarımız çalıştı ve ben çok gurur duydum. Yola Marubeni ile devam kararı aldık ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Ne kadar satabiliyorsak, o kadar satacağız. Marubeni Türkiye’de kendini kanıtlayan bir şirkettir. Çok iyi bir dağıtım ağı var. Marubeni ile hedefimiz, Türkiye’deki her iki araçtan birini Bomag yapmak. Temsilcisi olduğu her markaya katma değer sağlayan Marubeni ile gelecek beklentilerimizi yüksek tuttuk. Şimdi Marubeni ile müşterilerimize daha yakınız.”