Lojistik
Giriş Tarihi : 08-11-2017 16:43   Güncelleme : 08-11-2017 16:43

İran'da Hödlmayr farkı

Orta Doğu bölgesinin uzman otomotiv lojistiği tedarikçileri arasında yer alan Hödlmayr, müşteri portföyünü genişletti. Hizmet kapsamı salt otomotiv nakliyatından multimodal konseptlere kadar uzanıyor. Hödlmayr, kısa bir süre önce önde gelen bir Alman üreticinin ilk bin aracının Batı Avrupa'dan İran'a nakledilmesini başarıyla tamamladı.

İran'da Hödlmayr farkı

Hödlmayr Grubu’nun kurucusu Johann Hödlmayr, 1976 yılında Tahran'a giden bir konvoyun başındaydı. Hödlmayr'ın uzun yıllardır başarı ile sürdürdüğü Orta Doğu uzmanlığının arkasında bütünleşik hizmet anlayışı ve uluslararası alanda faaliyet gösteren bir şirketler grubu olması yatıyor.

TEK ELDEN HİZMET

Hödlmayr CEO'su Johannes Hödlmayr "Multimodal taşımacılık yöntemleriyle öne çıkıyoruz. İster karayolu, ister demiryolu veya denizyolu olsun, tüm seçenekler elimizin altında. Bir diğer avantaj ise batıdan doğuya uzanan güzergah üzerinde kilit rol oynayan şubelerimiz. En başta da Türkiye şubemiz, Avrupa ile İran arasında köprü görevi görerek hayati bir rol oynuyor. Hödlmayr, yedi yıl önce burada kendi şubesini açan ilk Avrupalı otomotiv lojistiği tedarikçileri arasında yer alıyor" .

MÜŞTERİYE AVANTAJ

Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande Gaye Çarıkçı ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Her iki dünyanın ihtiyaçlarını anlıyor ve birleştiriyoruz. Müşterilerimizden aldığımız kapsamlı geri bildirim, bunun paha biçilmez bir katma değer ğunu her defasında doğruluyor. Ayrıca, İran'daki yerel ortağımızla gümrükleme süreçlerini de üstleniyoruz. Bu gibi alan süreç ve hizmetlerin taşeron şirketler tarafından üstlenilmesi, müşterilerimize büyük bir avantaj sağlıyor."