Lojistik
Giriş Tarihi : 21-05-2018 16:09   Güncelleme : 28-05-2018 11:47

Ali Çavuşoğulları Michelin'e emanet

Lastik üreticilerinden Michelin, Türkiye’nin alanında lider şirketlerinden Erser Grup’un dağıtım ve depolama alanında markalaşan Ali Çavuşoğulları Lojistik şirketiyle iş birliği yaptı. Yapılan anlaşma sonrası firmanın 180 araçtan oluşan filosunun lastik yönetimi, verimliliği, güvenliği ve bakımı Michelin tarafından yapılacak.

Ali Çavuşoğulları Michelin'e emanet

Tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar ve yem sektörüne yönelik faaliyet gösteren Erser Grup, lojistik şirketi Ali Çavuşoğulları için Michelin ile el sıkıştı. Yeni işbirliği sayesinde 180 araçlık filosu için Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Michelin, Erser Grup için özel olarak hazırladığı lastik yönetimiyle; filonun elverişliliğini optimize ederek maliyetleri düşürdü.

FİLONUN VERİMLİĞİ ARTTI

Erser Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Genç, “Ali Çavuşoğulları Lojistik’te modern filomuz ile müşterilerimizin ürünlerini istedikleri yere, istedikleri da, sağlam bir şekilde ve en uygun maliyetle, minimum sürede teslim etme ilkemizden hiçbir ödün vermedik. Bu disiplinde hareket ettiğimiz ve daha iyisini hedeflediğimiz bu süreçte müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken verimliliğimizi korumak ise çok büyük önceliğimiz. Michelin ile anlaşmamızın karşılıklı fayda sağlamasının yanında, kaliteli hizmet anlayışımızı destekleyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple yaptığımız iş birliğimizin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyorum” .

MALİYET AVANTAJI SAĞLADI

Michelin ve Erser Grup’tan üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde konuşan Michelin Binek ve Ticari Ürün Grupları Satış Direktörü Sertan Akçagöz, “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede sürdürdüğümüz Michelin Solutions hizmetlerimizi Türkiye’de sektörüne yön veren lider şirketlerden Ali Çavuşoğulları Lojistik ile de sürdürecek olmaktan gurur duyuyoruz. Yapılan anlaşma kapsamında Ali Çavuşoğulları Lojistik’e 360 derece hizmet vereceğiz. Eminim ki Michelin’in teknolojik ve yenilikçi duruşu işbirliğimiz süresince çok büyük avantajlar sağlayacak” açıklamasında bulundu.